T-Home netem van még nem járt le az 1 év hűségidő de attól még lehet NAGYOBB csomagra váltani?
Figyelt kérdés
Most Alap csomagom van de Családira akarok váltani.2011. jan. 20. 18:34
1/5 anonim válasza:
A T-Home-nál bármikor lehet csomagot váltani, akár lefelé is. A "büntetés" csak annyi, hogy újraindul a hűségidő.
2/5 A kérdező kommentje:
Ez igaz ? :) Mert akkor köszi! :)
2011. jan. 20. 18:44
3/5 anonim válasza:
Szerintem simán.
UPC-nál megteszik, hogy simán átraknak nagyobb csomagba, felárat csak akkor számolnak, ha kisebbet választod.
4/5 anonim válasza:
Igaz,a szolgáltatók mindig megengedik,elősegítik ,hogy az olcsóbbról, drágábbra váltson az ügyfél,ez megy náluk.
Ha viszont fordítva szeretné a kuncsaft,na akkor az rögtön megoldhatatlan lesz.
5/5 anonim válasza:
Én Vitamax-ról váltottam Édenre (csak 500 ft-tal drágább, de 3 gigával többet adnak), símán átírta a Vodafone. És nem hosszabbodott a hűségidő sem. Viszont nem kaptam ajándékba MP4-et, mert nem új előfizetés. Üsse kavics.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!