Ha 2 Mbites csomagról 15 Mbites csomagra váltanék befolyásolná a pingem?
Figyelt kérdés
Az invitelnél vagyok 2 Mbites csomagom van, a pingem 50-70 között mozgolódik.
Ha lecserélném 15 Mbites csomagra ami még mindig az invitelnél lenne, lenne valami javulás ping szempontjából?
2010. júl. 17. 22:50
1/5 anonim válasza:
szia.Tudomásom szerint és tapasztalásom szerint hiába váltasz nagyom csomagra ha a géped nem korszerü. (pl: nekem dual-core 3,2-es gépem van az öcsémnek meg quad core 2 2900-asa van, nah és a net meg 20mb-es t-home, nekem a cod,l4d,moha, stb... Online 40-59-et pingel míg öcsémé 0-3 ping. De a kábeltl is függ, de bisztos hogy valamennyivel kevesebb lesz a pinged, és gyorsabbak lesznek a download-ok, de game-nél a gép is lényeg. Sorry ha megbántottalak, vmeilyk szóval. Rem tudtam segíteni. :):)
3/5 anonim válasza:
Nem lesz jobb a pinged a sávszélességtől. Mondjuk 50-70 helyett talán 48-68 lesz, de ez sem biztos.
4/5 A kérdező kommentje:
Akkor a géptől is függ? Ez érdekes... (amm kösz a válaszokat)
2010. júl. 18. 07:00
5/5 anonim válasza:
kábel, wifi, ez a 2 tényező, nekem tanyanetemmel van magyar szevrereken 24-28as ping, németen meg 40-50. magentás net és a 15 megás csomag de itt állandoan elmegy mert "nem birja a vonalat" a szolgáltato szerint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!