Mennyi időbe telik t-online-os netnél hogy egyik csomagról a másikra váltsanak?
1 megás net volt,át váltottunk DSL Classic Medium csomagra ami 8 Megás. Kedd este lett meg rendelve ,azt mondták 24-48 órán belül aktiválják és hogy sms-be értesítenek arról. Ma dél körül kezdet emelkedni a net sebessége lassacskán,már 2 megás a letöltés,feltöltés is nagyon-nagyon kicsit emelkedett csak..Azóta meg mintha meg állt volna. Azt
Azt szeretném tudni,hogy ez normális,hogy ilyen lassan vált át? Sms még nem jött.Lehetséges tényleg,hogy ilyen lassú és sms is akkor jön tényleg ha már rendesen meg lesz a net?
Gondoltam itt meg kérdezem hátha valaki tud valamit,mert feleslegesen nem telefonálunk megkérdezni mi van..
Köszi előre is a válaszokat.
Az SMS-t ne várd, az csak kábítás.
Az átállítás meg annyiból áll, hogy szofweresen átállítják a modemedet.
Mivel mérted a sebességet? Ezzel próbáld megmérni:
[link] kattints először Budapestre és elindul magától a mérés.
Sajnos a 8MB csak papíron fog működni, nekem is olyan van mint amire váltottál, és 5MB a le és 410 Kb a feltöltés.
Nézd meg a szerződésben, (apróbetűs rész) hogy mennyi a garantált minimális sebesség. Ha az alatt van a mért sebesség akkor lehet küzdeni a 1412-vel. Sok sikert.
Ja hogyha 9-el kezdődik a telefonszámod vagyis digitális a telefonod akkor mindenképpen az elvesz valamennyit az internet sebességből.
Igen tudom mivel kell mérni avagy mivel lehet (bár ezt se ad pontos adatot).Szerződés még nem jött ki.
Én azért remélem,hogy lesz 8 mega mert szomszédomnak is meg lett a 8 mega...A telefonunk nem kezdődik 9-esel.
Holnap felhívjuk őket ha nem történik változás.
Kösz a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!