T-HOME 15mbites csomagról mi a véleményetek? Nektek mennyivel tölt le és fel maximum?
T-HOME alapból egy nagy szar. Rengeteg bajom volt vele (sokszor nem hozta a sávszélességet, az ügyfélszolgálat meg csak papíron létezik).
Inkább Digi/UPC, UPC-vel nekem most 60 megabites kapcsolatom van havi ötezerért. És ebből a hatvanból kb. ötven át is jön a torrenten titkosítás nélkül is.
Természetesen csak legális dolgokat töltök, pl. különböző LINUX disztribúciókat)
hát tudtommal
ha 15mb-es
akkor a letöltése 1.5mb 2 mb max
nekem 1mb örültem 1mb letöltés áááá
nézem
150kB/s
szóval ha neked is 60mb es a neted akk max a 6-7mb letöltésed
:D aha
de akk is átkell váltani ha már nem jól irtam akk is igazam van részben.
am meg 60mb est is csak 8000ft ad a upc
nem 5000
T-home 15 mbites csomag, van kábelneten, adsl-en, optikán mégis melyikről szeretnél érdeklődni?
Optikán nyilván nincs gond, kábelnetnél előfordulhatnak időszakos gondok ha a környékén sokan töltögetnek LINUX disztribúciókat, adsl-en meg attól függ, hogy mennyivel megy hogy milyen messze vagy a telefonközponttól.
Itt tudod lemérni, de meg kell lennie a 15Mbps-nek lefelé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!