A T-Home-nál az 1 éves hűségidő 13, ill.14 hónap?
Tavaly augusztus 25-én kötött telefon és ADSL előfizetésemet akartam ma lemondani, mert költözünk. Az ügyfélszolgálatos viszont azt mondta, hogy a net szeptember 25-én, a telefon pedig október 25-én fog lejárni, azaz 1 és 2 hónappal az egy éves hűségidő után.
Akkor a T-home-nál az 1 év valójában 13-14 hónapos?
Csak mert már most küldték a "fenyegető" levelet, hogy ha nem hosszabbítom a hűségidőt újabb 1 évvel, akkor minden kedvezmény nélkül, emelt áron fognak számlázni.
Vajon a fennmaradó két hónapra már az emelt árat fogják számlázni?
Valamit én nem értek ha aug.ban lejárt akkor miért nem jelezted hogy nem akarsz tovább szolgáltatást. A lemondó levél beérkezése után nyolc nappal szüntetik meg általában a szolgáltatást. Nem te vettél egy hónapot pluszban igénybe?
Az meg minden szolgáltatónál úgy van ha lejár a hűségidő akkor a listaáron számláznak hacsak nem találsz egy régi előfizetőnek igénybevehető kedvezményt.
A csaj mondta azt, hogy a gépe szerint a hűségem ekkor és ekkor jár le. Semmi plusz szolgáltatást nem vettem igénybe, nem vettem plusz hónapokat sem. A szerződést át fogom alaposan olvasni.
Köszi a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!