Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem van bajom a T-Home...

Csak nekem van bajom a T-Home új modemével?

Figyelt kérdés

Nem volt semmi baj a nettel, se semmivel. Amikor beszerelték a TV-hez az új vevőt, akkor lecserélték a modemet is, nem tudom miért, valami wi-fisre.

Amikor hazajöttem láttam új modem van, bekapcsoltam a gépet, és egyszerűen nem ment a net. Azt mondták a modemmel nincs baj (mindig ezt mondják), és a böngészővel lehet gond. Ami még érdekes, hogy a skype és a torrent is ment.

Eljött egyik ismerős megcsinálta, valami program ment fel a gépre, ami blokkolta a böngészőt, valahogy megcsinálta, jó volt a net.

De amikor beléptem, mindig egy csomót kell sz*rakodni, hogy jó legyen, mert először nem hozza be a honlapokat, aztán vagy hogy a kezdőlapot behozza, de a többit nem , ráadásul nagyon lassú, és lassan tölt be, ha kikapcsolom aztán újra be.

Bocs hogy hosszú lett, csak leírtam az előzményeket.

Ők persze azt mondták, hogy ez csak véletlen egybeesés, de mondom azelőtt semmi gond nem volt.

2011. jan. 16. 11:30
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Kösz, megvan.
2011. jan. 22. 18:15
 22/31 A kérdező kommentje:

Csak CD kép helyett DVD képet írtam, de az gondolom nem gond.

És ha ezen a Fedoran se jó a net, akkor modemhiba?

2011. jan. 22. 18:17
 23/31 anonim ***** válasza:
Jó kell, hogy legyen DVD-n is. Ha ott se jó a net, akkor tényleg a modem (vagy egyéb hardver) hibája lehet.
2011. jan. 22. 18:18
 24/31 A kérdező kommentje:
Ez amúgy egy DVD-n hordozható op. rendszer?
2011. jan. 22. 18:25
 25/31 A kérdező kommentje:
Itt valami gáz lesz, mert megnéztem, és ugyanaz a DVD tartalma, mint a képen, amit linkeltél, és beállítottam a BISOban hogy elsőnek CD-ről bootoljon, de ugyanúgy a win 7 indult. Ez de gáz.
2011. jan. 22. 18:37
 26/31 anonim ***** válasza:

Nero mit mond a lemezről? Másik gépet próbáltál vele indítani?

[link]

Ha a lemez jó, akkor nézd meg megint a BIOS beállításait, talán mégsem teljesen jó.

2011. jan. 22. 19:39
 27/31 anonim ***** válasza:
Ja, amúgy igen, ez egy teljes mértékben CD-ről futó oprendszer. Linuxoknál elég gyakori.
2011. jan. 22. 19:40
 28/31 A kérdező kommentje:

Ha a bootable azt jelenti, hogy rendszerindító, akkor ugyan azt írja ki.

Viszont a DVD-n az isolinux mappában, ha meg akarom nyitni a boot nevű fájlt, akkor ezt írja ki: Ez a fájl nem használható a következőként: biztonsági katalógus. Az isolinux nevű BIn fájlra, meg hogy ismeretlne lemezkép formátum. Nem tudom összefügg-e de lehet.

A BIOSt megnéztem, ott jól van beállítva. Elsőként CD-romról próbál bootolni.

2011. jan. 22. 20:57
 29/31 A kérdező kommentje:
Na ez nem ment, de áthoztam ide a másik gépet, és megnéztem, azon működött a net. ezek szerinte ezena gépen blokkolja a netet valami program vagy vírus. Az újratelepítéssel ez megoldódik? Ugye az ilyenek a C-re települnek, és a D-t nem kell leformázni?
2011. jan. 30. 12:02
 30/31 anonim ***** válasza:

Ha a másik gépen jó, akkor az újratelepítés megoldja. Nem árt, ha egy hozzáértő ismerős segítségét igénybe veszed hozzá, hogy minden driver és miegymás meglegyen az új rendszerben.

Elég a C-t formázni, a D maradhat, arra le is mentheted a cuccaidat, amiket meg akarsz tartani.

2011. jan. 30. 12:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!