Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Csak nekem van bajom a T-Home...

Csak nekem van bajom a T-Home új modemével?

Figyelt kérdés

Nem volt semmi baj a nettel, se semmivel. Amikor beszerelték a TV-hez az új vevőt, akkor lecserélték a modemet is, nem tudom miért, valami wi-fisre.

Amikor hazajöttem láttam új modem van, bekapcsoltam a gépet, és egyszerűen nem ment a net. Azt mondták a modemmel nincs baj (mindig ezt mondják), és a böngészővel lehet gond. Ami még érdekes, hogy a skype és a torrent is ment.

Eljött egyik ismerős megcsinálta, valami program ment fel a gépre, ami blokkolta a böngészőt, valahogy megcsinálta, jó volt a net.

De amikor beléptem, mindig egy csomót kell sz*rakodni, hogy jó legyen, mert először nem hozza be a honlapokat, aztán vagy hogy a kezdőlapot behozza, de a többit nem , ráadásul nagyon lassú, és lassan tölt be, ha kikapcsolom aztán újra be.

Bocs hogy hosszú lett, csak leírtam az előzményeket.

Ők persze azt mondták, hogy ez csak véletlen egybeesés, de mondom azelőtt semmi gond nem volt.

2011. jan. 16. 11:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Csak nem jól van beállítva a géped.

[link]

Ez majd segít. Ha nem is egyezik szóról szóra azzal, amit a saját gépednél kell csinálni, azért a lényeg mindenütt azonos.

És mint említettem is korábban, ilyenkor újraírható lemezt érdemes használni.

2011. jan. 19. 15:09
 12/31 A kérdező kommentje:

Akkor lehet, hogy kiírásnál csesztem el valamit, mert így is a Windowst indította.

Nem tudom, én csak simán ráírtam a DVD-re adat DVD-ként az iso fájlt. Hogy kellett volna? Vagy nem az a baj?

2011. jan. 19. 16:24
 13/31 A kérdező kommentje:

Bár kipróbáltam most mást is, betettem a Win Daytona telepítő lemezét (letöltött, de ha be vagyok lépve bejön az ablak), és arról se bootolt. Vagy arról nem is képes bootolni, ha már win7 van rajta? Na mind1 kösz az eddig segítséget, de ha még tudsz segíteni, azt is megköszönöm.

Mielőtt megkérded, igen, beállítottam azt, hogy elsőnek a CD-ről bootoljon, ahogy belinkelted.

2011. jan. 19. 16:37
 14/31 anonim ***** válasza:

Ott a baj, hogy ráírtad a lemezre adatként az iso-t. A cd-író progikban van egy olyan funkció, hogy képfájl írása, azt kell használni.

Utána ilyen lesz a lemez tartalma:

[link]

2011. jan. 19. 16:41
 15/31 A kérdező kommentje:

Nah, hát akkor elpazaroltam egy DVD-t. Újraírhatóm nincsen.

És akkor az a windows telepítő CD se fog bootolni, ha kéne, csak ha már be vagyok jelentkezve?

2011. jan. 19. 16:47
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem teljesen értem a kérdést. A CD-ről bootoláskor közvetlenül a lemezről fog betöltődni a rendszer, és ha valahova bejelentkezel, akkor max. oda.

A windows telepítőnél is úgy működik, hogy berakod a meghajtóba a lemezt, és újraindítod a gépet. Ekkor (megfelelő bios beállítás esetén) a rendszer elindul a CD-ről, még mielőtt egyáltalán a vinyón levő telepítettet elindítaná.

2011. jan. 19. 18:02
 17/31 A kérdező kommentje:

Pont ezaz, hogy azt is rosszul írtam ki, ezért nem.

Csak akkor tudom elindítani, ha be vagyok lépve.

2011. jan. 19. 18:57
 18/31 anonim ***** válasza:
A megoldás egyszerű. Fogj egy másik (akár újraírható) lemezt és írd ki rendesen. Addig nem tudsz továbblépni.
2011. jan. 20. 17:14
 19/31 A kérdező kommentje:

És az mi lehet Nero Burning ROM-ban, ahogy ki kell írni?

DVD iso, DVD rendszerindító, vagy DVD kép?

2011. jan. 22. 09:08
 20/31 anonim ***** válasza:

Ez lenne az:

[link]

Ha a tiéd magyar nyelvű vagy régebbi verzió, akkor is pontosan ugyanott találod, nem változott már 1000 éve.

2011. jan. 22. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!