Linksys wifi routerrel a másik gépen lassabb a net! De miért?
Figyelt kérdés
Vettem egy új Linksys wifi routert, konfiguráltam, minden oké, de a szobában az asztali gépen sokkal lassabb a net. Az én gépemen - amelyről konfiguráltam - megy teljes sebességgel, 15 Megabittel a net, míg a másik gépen csak olyan 3-4-5-tel. Ha megszakítom a wifit a laptopomon, akkor is lassú az asztali gépen. Mi lehet a dolog hátterében? Minden segítséget a témában örömmel várok! Köszi előre is a segítséget!2011. jan. 14. 21:09
11/12 A kérdező kommentje:
Én antennásat vettem, méghozzá dupla antenna van hozzá. Viszont van hozzá egy Network Magic szoftver is, amihez külön meg kell venni a kulcsot, mert azt írja, hogy próbaverzió és 6 nap múlva lejár. A dobozában sehol nem találtam serial numbert. Az azért fasza, hogy kiadok egy csomó pénzt a routerre, és a szoftvert még külön kell megvennem. Most akkor hogy is van ez?
2011. jan. 15. 10:48
12/12 P.O.C. válasza:
Egy routerhez nem kell semmiféle szoftver, ott a Webes beállító felület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!