Mi lehet a gond a Routerrel? Linksys WRT160N.
kb 1-hónapig semmi gond nem volt vele de mostanában nagyon lassú a netem néha el is szokott menni!
De van amikor meg ugyan olyan gyors mint amikor megvettem!
Szóval az lenne a kérdésem hogy valami beállítási gond lehet vele??
Vagy Firmware gond lehet???
ez van most rajta: v3.0.02
segítségetek előre is köszönöm!
igen WEP és WEP2 vel is volt már....
most resetet nyomtam nincs semmi titkositás rajta így is néha akadozik a net....
Pont hogy titkosítani kell! Mert ha lopják a környező háztartásokból, az magyarázhatja a lassulást.
Amúgy igen, lehet firmware gond is. Rakd fel a legújabb gyári firmware -t, ha van hozzá újabb.
Amúgy a 2.0 -ás hardver verzión kívül mindegyik támogatja a DD-WRT firmware -eket. Szóval az is megér egy misét, hiszen sok esetben stabilabbak mint a gyári firmware -ek.
Titkosítva volt már de úgy még lassabb a net!
ez van most rajta: v3.0.02
ettől ujabb a v3.0.03 de azt leszedtem de a bin fájlt nem akarja megnyitni semmi sem és így nem tudom frissíteni sem!
powerISO van a gépemen!
"Amúgy a 2.0 -ás hardver verzión kívül mindegyik támogatja a DD-WRT firmware -eket. Szóval az is megér egy misét, hiszen sok esetben stabilabbak mint a gyári firmware -ek."
Ezt nem értem teljesen:)
kifejtenéd bővebben?:)
A *.bin fájlt a router Webes beállító felületével tudod megnyitni a Firmware upgrade résznénél.
A [link] címen tudod elérni a router -edet. User name: nincs , password: admin
Részletesen: [link]
A DD-WRT egy ingyenes, nyílt forráskódú és Linux alapú firmware, kiterjesztett funkcionalitással, és nagyobb stabilitással. Viszont ennek használata, garanciavesztést vonhat maga után.
úúú ezt nem tudtam:)
köszönöm
kipróbálom a frisitést és majd jelentkezem hogy sikerült :)
Ha nem jelentkeznék teljesen elrontottam:D
Na eddig jónak tűnik :)
Remélem így is marad:)
köszönöm a segítséget:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!