Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudom lejelszavazni a...

Hogyan tudom lejelszavazni a netemet, hogy senki ne tudja feltörni?

Figyelt kérdés
2010. dec. 29. 17:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű, a routerben adsz neki egy jelszót. Senki nem fogja feltörni, mert millióan nem adnak jelszót, előbb keres egy olyat, mintsem hogy feltörje a tiéd.
2010. dec. 29. 17:47
 2/11 anonim ***** válasza:
És az miféle? Mobil, WiFi, AP-s?
2010. dec. 29. 17:47
 3/11 anonim ***** válasza:

Mit szeretnél pontosan:

- a wifi routered-re ne tudfjanak csatlakozni idegenek?

vagy

- a gépedről ne tudjanak a családtagok/szobatársak a netezni?

- egyéb?

2010. dec. 29. 17:48
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Oks, akkor elmondod azt is hogy hogyan kell???

Nagyon analfa béta vagyok. Elég a legegyszerűbb megoldás tényleg, csak hogy senki ne használja, mert most igen csak érdekes hogy mindig ugyan abban az időben tűnik el a netem.

2010. dec. 29. 17:49
 5/11 A kérdező kommentje:
Hát nekem ilyen rádió hullámos kütyü van ami a legközelebbi tv toronyra van hangolva. És tuti hogy valaki lenyúlja, mert folyamatosan eltűnik. délután és ha kihúzom a beltéri antennát egy picit várok mindig vissza tudok lépni a netre majd 1-2 perc múlva újra eltűnik.
2010. dec. 29. 17:51
 6/11 anonim ***** válasza:
Néhány technikai adatot azért összehalászhatnál...
2010. dec. 29. 17:57
 7/11 anonim ***** válasza:
pl a kütyü neve és típusa ...
2010. dec. 29. 17:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Alig hiszem, hogy jelszó probléma (bár igazából keveset tudunk a konfigról), egyszerű térerő problémának tűnik.

Lehet egyébként, hogy más eszköz is ugyanazt a csatornát használja (nem a Tidet lopja!) és összeakadtok, bár intelligens eszközök ezt el tudják kerülni.

2010. dec. 29. 18:08
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát az Informatika kft a szolgáltató, az van ráírva hogy Mini Router 0560 meg még sokminden, Lanmac szám, meg wanmac szám, meg PCC ID szám. Fogalmam sincs ezek mik.
2010. dec. 29. 18:32
 10/11 A kérdező kommentje:
És ha térerő probléma akkor azon csak a szolgáltató tud segíteni ugye?
2010. dec. 29. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!