Ez mit jelent? Buffer (MB) : 32 egy gep adatainal lattam ez jo vagy rosz. Alul a tejes leiras.
Figyelt kérdés
Model Procesor: Intel® AtomTM D410
Frecventa procesor (MHz): 1660
FSB (MHz): 533
Tip RAM: DDR2
Capacitate (MB): 2048
Capacitate HDD (GB): 500
Buffer (MB): 32
Video integrat: GMA 3150
2010. dec. 28. 10:28
1/5 anonim válasza:
a merevlemez buffere, itt tárolja ideiglenesen az adatokat, minél nagyobb, annál jobb, sztem ez a 32 MB az újakhoz képest kevés, de épp, hogy elég
2/5 A kérdező kommentje:
oke koszi
2010. dec. 28. 10:34
3/5 anonim válasza:
32MB az teljesen jó ! a legújabbakban is "csak" 64 MB-van. nekem pl 16MB-os és vígan elvagyok vele :D
4/5 anonim válasza:
Még az újakban is 16MB van egy 500GBos lemeznél, néhány esetben 32... de 64 csak ennél feljebb van. :)
Nem feltétlenül minél nagyobb annál jobb. pl. WD Caviar Green 500GB - 32MB és Caviar Blue - 16MB, pedig a Blue a gyorsabb merevlemez... a Green pedig takarékos.
5/5 anonim válasza:
8mega vs 16mega közt van különbség talán, de efelett már elhanyagolható...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!