Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebookon mi ez a x cm, x...

Facebookon mi ez a x cm, x perc? Csak csajoknál láttam, de nekem nem küldött róla senki semmit. Azt tudom, hog a fiúk nem tudhatják meg.

Figyelt kérdés
2011. szept. 27. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Tessék, ne tudják meg:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__egyeb-kerdesek__22..

Nem értem miért jó ez, így is tele van az oldal olyanokkal hogy ország-világ előtt kiírnak dolgokat csak hogy sajnálni kelljen valakit, de amint rákérdeznek hogy mi a baj, akkor már csak privátban meg chaten osztható meg az információ. Küldj egy számot ami hú, de titkos de én mindenki előtt nyalizok majd neked. Küldj egy szívet ha szeretsz, hiszen azt nem fogod kimondani hogy szeretsz, de ha szívet küldesz az azt jelenti hogy szeretsz (ugyanez számokkal, betűkkel, akármivel). Annyira idegesítő ez, hogy egy közösség tagjait rendszeresen magánjellegű dolgokkal töltenek fel, de úgy hogy csak az a két ember érti aki írja. De muszáj mindenki előtt csinálni, hiszen csak az ember aki állandóan megoszt valamit a többivel (ide megy, ezt eszik, melyik unalmasan órán ül)...

2011. szept. 27. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!