A kütyüparádéban láttam, szerintetek múködik?
Figyelt kérdés
A router köré celofánt kell tenni abba az irányba, amerre nem szükséges, hogy sugározza a jelet (pl a fal felé), és akkor a többi irányba messzebb megy el a jel? Nekem pl jól jönne, mert a szobámban szinte alig van internetelérés.2011. szept. 9. 23:13
1/5 anonim válasza:
Igen de az alufólia amire gondolsz vagy vékony lemezlemez is jó. A lényeg hogy viszonylag sima legyen. de ha belegondolsz a parabolaantenna hogy működik?? Elvileg a géped vevő része köré is kéne egy nagy felületű fémlemez hogy összegyűjtse a szétszóródott jeleket. ezek úgy verik a jeleket minta tükör a fényt.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Lehet én vagyok tudatlan, de mi a különbség a celofán és az alufólia között?
2011. szept. 9. 23:34
4/5 anonim válasza:
A celofán műanyag. Az átlátszó cucc, amibe pl kajákat csomagolnak. Ha betekered vele a routert, akkor legfeljebb nem romlik meg, de jobb nem lesz a jel.
5/5 legendavagyok01 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!