Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Van olyan ismerősöd a facebook...

Van olyan ismerősöd a facebookon akit nem ismersz és be van jelölve, ha igen miért?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Személy szerintem egy ilyen ismerősöm van, ő jelölt be, írtam neki levelet, hogy miért jelölt/honnan ismerem, erre kábé ennyit írt vissza: "ŐŐ, nemtom', azért nem baj, ugye?"

A legtöbben azért teszik ezt, hogy minél több ismerősük legyen, ezáltal meg nőjön a... aaa... az e-peen.

2010. dec. 29. 17:24
 2/5 vagyokakilehetek ***** válasza:
az utcán se ölelek meg tök ismeretleneket meg nem kezdek el velük családi képeket nézegetni. a neten akkor miért tenném??
2010. dec. 29. 17:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyébként pont azért, mert az internet ilyen, és erre való. Az internetet soha, soha nem szabad egy utcához hasonlítani. :)
2010. dec. 29. 17:43
 4/5 anonim válasza:

Igen van olyan. Az ismerem szó szerintem azt takarja: el tudok róla mondani legalább 5 olyan dolgot, amit más nem. Tehát ismerem őt. Sokan viszont úgy hiszik, hogy az ismerem szó egyenlő azzal: "ááá igen. Őt szoktam minden reggel a buszmegállóban látni, és szerdánként egy folyosón van óránk." Ezekre vagy azt mondod, hogy érzelmileg szegények, vagy, hogy más az értelmező szótáruk. Bármelyik fogalmat is vesszük alapul, nekem is vannak ilyen ismerőseim. Van, hogy ők jelölnek be (kb. 75%), van, hogy én őket (100-75-->ergó 25%).

Általában az ok az, hogy : "ha már az életben nincs sok barátom, megmutatom, hogy a fészen mégis egy csomó van, tehát milyen menő vagyok"

Megjegyzem szerintem ez csak egy szóval jellemezhető: szánalmas

15/L

És te hogy állsz ehhez a témához, kedves kérdező?

2010. dec. 29. 21:56
 5/5 A kérdező kommentje:
Engem is jelöltek már be ismeretlenek és vissza is jelöltem! Úgy vagyok vele hogy elférnek aztán meg lehet hogy megosztanak valami érdekes dolgot ami tetszik nekem!
2010. dec. 30. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!