A facebookon tényleg úgy van, hogy ha valaki az ismerősöd, azzal chatelni is tudsz? Szóval, ha én is rajta lennék a facebookon, és bejelöl egy olyan ember akit nem is ismerek, és visszaigazolok, akkor az rám tud írni, vagy, hogy is van ez?
Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 18:32
1/5 anonim válasza:
Igen. Az ismerősökkel lehet chatelni, olyasmi, mint a Gmail chatje, ha azt ismered. Fent vagy az oldalon, böngészed, és akkor a jobb alsó sarokban felugrik egy chates ablak (persze kijelentkezhetsz csak a chatből, ha nem akarod, hogy rádírjanak) az éppen online lévő ismerőseid listájával, akikre rákattintva írhatsz nekik, és persze ők is tudnak neked.
3/5 anonim válasza:
Pontosan így van :) Ehhez még hozzájön, hogy értelemszerűen mindkettőtöknek egy időben kell fent lenni.
Amúgy újabban iwiwen is van chat, ha azon fent vagy.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat!
Nem is szeretnék facebookolni!:D
Csak azért kérdeztem,mert a hugom(15éves)mondta,hogy valami gyerek bejelölte,ő meg visszaigazolt-amilyen hülye-.-"-és az a tag meg mindenféle hülyeségeket írogatott neki,én meg kérdezgettem,hogy most mi hogy működik,mert én nem értek a facebookhoz.
Kicsit hülyeségnek tartom akkor ezt a "chatelést"...mindenki írogathat,hmmm,na mindegy,én nem leszek rajta,oszt kész!:D
Még egyszer köszi a válaszokat!:)
2010. dec. 27. 18:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!