Mi a véleményetek az alábbiakban felsorolt E-mail fiókokról? Van közös vélemény? Például: egy vagy több olyan fiók, ami több ember szerint is jobb, mint a többi? Ti mit ajánlotok nekem, mint új fiókot készíteni akaró embernek?
Citromail.
Freemail.
Gmail.
Mailbox.
Omail.
Vipmail (és társai: Index.hu, Velvet.hu, Indamail.hu).
Yahoo.
Lajt.
Hotmail/windowslive.
Több nem jut eszembe!
citromail freemail----> f@s (használtam mindkettöt, sajnos)
gmail -----> zsiiir, most is ezt hazsnálom!
tööbit nem tudom, mert g mail bevált!
Ha a stabilitást, elérhetőséget és biztonságot nézed, akkor a legnagyobb és legtöbb ember által használt lehetőséget érdemes megnézni. A két nagy cég a Microsoft és Google, szolgáltatásuk a Hotmail és Gmail. Őket azért érdemes használni, mert más oldalak is megbíznak bennük (például van olyan oldal, ahol csak Gmail-ből történő regisztrációt fogad el, vagy van olyan ami magyar címet nem). A Yahoo is jónak mondható, azt főleg Angliában használják, nálunk alig.
A nagy oldalaknak biztosítanak biztonsági másolatot a leveleidről, így ha bármilyen szolgáltatási hiba vagy kiesés merül fel, vissza tudják állítani a véletlenül törölt fiókot vagy leveleket. Mióta a magyar freeblog valamilyen bakisorozat útján visszaállíthatatlanul eltüntette a nála lévő összes blog 3 havi bejegyzéseit, kevésbé bízok a (kisebb) magyar szolgáltatókban, mint freemail vagy citromail, amikkel folyamatosan problémák vannak küldés-fogadás terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!