Hogy tudnám letölteni bármilyen formátumban az alábbi linken lévő videot?
hosszú lenne elmagyarázni hogy hogyan kell leszedni meg ilyenek, ezért itt van hozzá videó.
Mással nem nagyon lehetne letölteni, de ez is jó, még így is, hogy .flv-ben tölti le, de ezzel át lehet konvertálni:
(ha kérdeznéd a hogyant,akkor kiszedtem az IE temp mappájából)
"Ezt a fájlt nem sikerült vírusvédelmi szempontból megvizsgálni."
Firefoxnál hol tárolja az internetes temp fájlokat?
WmRecorderrel le lehet menteni .flv-ben. Le is szedtem, ha szeretnéd feltöltöm...
Gondolom OrbitDownloader és Firefox plugin DownloadHelper is leszedi.
Firefox-nál itt a temp:
c:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\o0kec8xc.default\Cache\
Ahol a USER az a név, ahogy be vagy jelentkezve a gépen.
Illetve gondolom a 'o0kec8xc.default' is más-más lehet.
Ja, és dátum, vagy méret szerint érdemes rendezni a könyvtárat, mivel véletlenszerűen nevezi el a fájlokat és kiterjesztést sem ír hozzájuk.
Valamint az is számít, hogy a beállításokban mekkora méretű cache van beállítva. Pl. ha 100 MB a megengedett cache méret, akkor egy 200 MB fájlt nem tud a cache könyvtárba tenni, hanem akkor azt csak simán a
c:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Temp\
-be teszi, ahonnan viszont nem lehet kimásolni, mert 'Hozzáférés letiltva', és onnan viszont azonnal törli ha már nincs rá szükség és bezártad a lapot, ahol a videó volt.
KÖNYÖRGÖM! Amit mondtam, azzal le lehet tölteni arról az oldalról is, mert kipróbáltam....
Az lehet hogy a videóban csak a youtube.ot mondja, de le lehet tölteni arról az oldalról is, ahonnan te akarod!!!
(első voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!