Letöltöttünk egy filmet, ami meghajtókép-fájl formátumban van. Hogyan tudok belőle bármilyen film formátumot készíteni?
felteszed a daemon tools-t, azzal beolvastatod a képfájlt.
utána pl a neroban rámész a dvd másolására, és virtuális meghajtó tartalmás másolod az üres dvd lemezre
Sziasztok,én s szeretnék segítséget kérni,mert én letöltöttem a Home című filmet fullHD-ban és hiába rakom be a Daemon Tools-ba akkor sem játsza le :S
Dvd-re kiírni nem tudom mert majdnem 22GB a film és nincs olyan pendrivém amire ráférne,hogy megnézzem hogy a tv-m játsza-e
Segítsétek légyszíves mert 3 napja kínlódok hogy megnézzem :(
Én sajnos nem tudok segígteni, kiemeltem a kérdést, hátha olvassa valaki, aki tud segíteni.
De mit ír ki a program, hogy nem játsza le?
De mi nem játsza le...?
Tedd fel a KmPlayert pl azzal próbáld lejátszani. És miért kell azt mountolnod DT-be? Milyen formátumban szedted le? Nem mkv véletlenül? Azt csak simán az ajánlott program lejátsza. A full hd csak a felbontásra info...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!