Milyen formátumban kell Cd-re írni a zenét, hogy bármilyen lejátszón hallgathassam?
Ha a cd lejátszód nem viszi az mp3-at, attól még a dvd lejátszó elboldogul vele, mivel az mp3 adat. Adatként kiírod, így több album is elfér egy lemezen.
De bővebben mit szeretnél?
Kösz, hogy írtatok! De mért nem veszi az mp3 némelyik Cd lejátszó? Van ilyen? Felírtam egy zenét és akinek adtam nem tudta lejátszani. Ünnepi alkalomra készült és elég hülye helyzet volt, hogy ilyen buta vagyok :(
Az dühít, hogy pl. átírtam egy kis videót mobilról dvd-re és a laptopon nem nyílt meg. Mondták, hogy át kell konvertálni:),kérdem:hogyan? Erre az a válasz olyantól, aki olyan okos, hogy van rá program. Nos, ezt már tudom, de akkor sem értek mindent, hogy mi a különbség az mp3, mp4 között? Format factoryban annyiféle van amiből választani lehet és egyáltalán nem értem melyiket, mikor és mire? Valószínű Te sem érted mit gagyogok, de azért köszönöm, hogy válaszoltatok:)Előbb-utóbb csak rájövök mindenre:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!