Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Keresem a tökéletes böngészőt....

Keresem a tökéletes böngészőt. Van ilyen? Ti mit használtok?

Figyelt kérdés
Nos elmondom h nekem mi a tökéletes: szeretem a mozillát, de nincsenek kedvencek, mint az internet Explorerben, ami amúgy annyira nem komálok....Mást még nem is próbáltam, de biztosra akarok menni ti miket használtok? szeretitek?
2010. dec. 14. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
mozilla firefox.amúgy vanb kedvencek csak itt könyvjelzők a neve
2010. dec. 14. 16:42
 2/5 A kérdező kommentje:
ok köszi :) de nem lehet igy kirakni mellé meg kategóriákba sorolni (pl:ingatlanos honlapok, közösségi lapok, stb:)
2010. dec. 14. 16:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Ctrl+b vagy nézet/oldalsáv/könyvjelzők, akkor kirakja az oldal mellé (oldalsávba), és ott jobb egérgomb/új mappa, és ott is van a kategóriád, csak be kell rakni abba a könyvjelzőket.
2010. dec. 14. 17:24
 4/5 anonim ***** válasza:

Neked az a tökéletes, ahol a kedvenceket ki tudod tenni?

1./ Ez nem tökéletesség, hanem praktikum kérdése, egyébként problémádat minden böngészőnél meg lehet oldani

2./ Helyedben inkább a tökéletest/!/ keresném

2010. dec. 14. 18:04
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) és igen nekem ez tetszik nagyon..
2010. dec. 14. 18:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!