Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen alapozót használtok s...

Milyen alapozót használtok s mennyibekerül? Van ami olyan jó mint a Maxfaktor szóval egyenletes fedés és nemizzadod s nem pecsétel ruhán? (kaptam mintát s olyan tökéletes de 3500AM NINCS RÁ :s)

Figyelt kérdés
2010. okt. 22. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Pedig a legjobb és még a Max Fctornál is sokkal jobbak vannak, de ezek drágábbak. Art Deco, Beyu alapozók tökéletesek, sőt professzionálisak, olyan finom anyagból vannak és olyan jó színeik vannak, hogy csak na. Csak sajnos ezek drágábbak. De az Essencet próbáld ki, ez a Max Factor gyáráé, talán nem olyan gagyi.
2010. okt. 22. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:

3500? Csak?

Az enyém majdnem 9000 ft, csak ez természetes és nem tragédia, ha fent marad este az arcomon 1-1 alkalommal. Nem mellesleg az egyetlen, amitől nem pattogzok ki.

Sonya egyébként.

Olcsóbbat nem tudok, ami jól fed, nem irritál. Nekem mindegyikkel bajom volt. Az enyémet tudom ajánlani, mást nem, mert nekem nem váltak be, pedig sokat kipróbáltam anno. A MF sem vált be.

2010. okt. 22. 13:48
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

Azthiszem az első tanácsát megpróbálom. A másodikat azért nem (bár nagyon fehér és kényes a bőröm) mert gyesen vagyok s 9000 az nekem sok lenne. de köszi

2010. okt. 22. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!