Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Szeretnétek notebookot,...

Szeretnétek notebookot, telefont, gps-t, mp4-et nyerni?

Figyelt kérdés

Vajon tényleg lehet itt nyerni? Folyamatosan mennek a játékok, de nem tudom, hogy valóban nyerhetek-e.

[link]

2010. dec. 9. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
Gyakorikérdések nem arra való, hogy hirdess rajtuk.
2010. dec. 9. 19:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ő nem hirdet, hanem kérdezi, hogy lehet-e nyerni. Elvileg lehet, mert az egyik ismerősöm ilyen facebookos játékon nyert mosóport. xD
2010. dec. 9. 20:00
 3/6 A kérdező kommentje:

Egy mosópor még nem nagy érték.

Itt telót, notebookot meg ilyeneket sorsolnak. De jó is volna

2010. dec. 9. 20:08
 4/6 Hülyeválasz ***** válasza:
nem.
2010. dec. 9. 21:09
 5/6 anonim ***** válasza:

20:00:

De, hirdet. Mert:

Ha nem hirdetne, akkor miért az a kérdés címe, hogy: "Szeretnétek notebookot, telefont, gps-t, mp4-et nyerni?" Miért nem olyasmi, hogy "Szerintetek lehet netes nyereményjátékokon nyerni?" A pontos link tök irreleváns a kérdés szempontjából, meg az is, hogy mik a nyerhető tárgyak.

Egyetlen egy dologra jó így feltenni a kérdést: figyelemfelkeltésre, és terjeszteni a linket, hogy többen részt vegyenek a játékban. :P

Ráadásul ez egyből személyes adatokat kér, így a cég két kattintás után már el is érte a célját. Mert ugye ez okból csinálnak nyereményjátékokat a cégek.

Mind1, már így is több időt pazaroltam erre a kérdésre mint kellett volna.

2010. dec. 10. 09:38
 6/6 Hülyeválasz ***** válasza:

Bocs, rövid voltam.

NEM szeretnék! :D

2010. dec. 10. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!