Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A 2009-es MSN-t hogy törölhete...

A 2009-es MSN-t hogy törölhetem le?

Figyelt kérdés
Üdv!A 2009-es MSN béta verzióját letöltöttem,csak a probléma az az volt hogy nem volt rajta pluss (azóta már látom találtatok)De letöröltem és vissza akartam telepíteni a 8.5-ös MSN-t csak hogy szívtam mivel azt írta ki hogy start/vezérlőpult/programok tel.../-nél töröljem a 2009-es bétát (amit már le unintalloztam total uninstallal és a vezérlőpultnál is)de nembaj msot töröltem minden eggyes msn dokumentumot már szinte semmiylen msn-enhez tartozó dolog sehol sincs a gépen (most azzal msn-ezek ami alapból rajta van a windowson,ratyi)De már midnen letöröltem,nah utána a 2009-est vissza akartam telepíteni,de az történt hogy mikor felraktam utána azt írja ki hogy nincs kapcsolat a szolgáltatóval mindig...ezután akárhányszor letörlöm mindennel ezt a bétát mindig a 8.5-ös azt írja ki hogy már telepítve van...és h töröljem...De már töröltem ember! :D
2009. jan. 18. 21:02
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Szia!

Én már végigszenvedtem ezt; kb. 20 törlőprogramot telepítettem, de mindig hibaüzenetet kaptam.

Az egyetlen, ami leszedi a 2009-es (szerintem pocsék) verziót, a Windows Installer CleanUp! Innen le tudod tölteni:

[link]

Ezzel törölj mindent, ami "Windows Live ...".

Utána vissza tudod rakni a 8.5-ös verziót.

2009. jan. 18. 21:33
 12/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Rossz volt nézni hogy amilyen uninstall programokkal én próbálkoztam azok még csak nem is észlelték a verziót!Sőt maga a 2009-es msn uninstallálója sem törölte le!De ez észlelte a windows live messenger fájlokat és ki is töröltem őket,ezután feltelepítettem a 8.5-öset plussal,és addig amíg nem fejlesztik ki a 2009-eset nem is megyek rá,mert még a teljes verzió is hibás!és nekem nem tetszik.Csak kíváncsi voltam milyen de azt nem gondoltam hogy ekkora probléma lessz belőle.

Még 1x köszi!Megyek msn-ezni :D

2009. jan. 19. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!