Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A 2009-es MSN-t hogy törölhete...

A 2009-es MSN-t hogy törölhetem le?

Figyelt kérdés
Üdv!A 2009-es MSN béta verzióját letöltöttem,csak a probléma az az volt hogy nem volt rajta pluss (azóta már látom találtatok)De letöröltem és vissza akartam telepíteni a 8.5-ös MSN-t csak hogy szívtam mivel azt írta ki hogy start/vezérlőpult/programok tel.../-nél töröljem a 2009-es bétát (amit már le unintalloztam total uninstallal és a vezérlőpultnál is)de nembaj msot töröltem minden eggyes msn dokumentumot már szinte semmiylen msn-enhez tartozó dolog sehol sincs a gépen (most azzal msn-ezek ami alapból rajta van a windowson,ratyi)De már midnen letöröltem,nah utána a 2009-est vissza akartam telepíteni,de az történt hogy mikor felraktam utána azt írja ki hogy nincs kapcsolat a szolgáltatóval mindig...ezután akárhányszor letörlöm mindennel ezt a bétát mindig a 8.5-ös azt írja ki hogy már telepítve van...és h töröljem...De már töröltem ember! :D
2009. jan. 18. 21:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudod törölni mert blokkolja...

Plus meg még nincs hozzá mert Béta verzió

2009. jan. 18. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
93%

Bocsi ez kimaradt...

Szóval ha a régit akarod akkor újra kell telepíteni a windowst...

másik Msn-t meg nem enged be magamellé...

2009. jan. 18. 21:06
 3/12 A kérdező kommentje:

Azért még várok hátha van valami kiút!

De amikor a saját uninstalljával próbálom letörölni akkor "letörli" csak utána még 25x "letörölhetem" akkor sem csinál semmit csak végig megy a csík és:

A következő program törölve lett: Messenger 2009 Béta vagy mi...De sztem nem csinál semmit :P

2009. jan. 18. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Megint kihagytam valamit...

Még jó megoldás a rendszer visszaállítás...Visszaállítod a telepítés előtt egy nappalra...csak ugye akkor minden adatod elveszik ami azután keletkezett...

2009. jan. 18. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
86%

Na jó még mindig én...

Nem magát a törlést blokkolja, hanem a telepítést...

Nem engedi hogy feltelepítsd a régit...

2009. jan. 18. 21:11
 6/12 A kérdező kommentje:

De mi értelme van így ennek? :P

Most ha ezzel valami gond van akkor a felhasználók msn nélkül maradhatnak és használhatják az alap windows msn-t... :D

2009. jan. 18. 21:12
 7/12 anonim ***** válasza:
86%

Microsoft...

Próbáld ki a Pidgint vagy az amsn-t.Google a barátod.

2009. jan. 18. 21:22
 8/12 A kérdező kommentje:

És miért nem engedi visszatelepíteni a 2009-est? (visszaengedi,de ahogy már mondtam,nincs kapcsolat.... :S)

És itt a kérdező le bírta törölni ezt az MSN-t és visszatelepítette a régit,nekem miért nem megy?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__13..

2009. jan. 18. 21:23
 9/12 A kérdező kommentje:
Jaj elnézést ez nem az a link!
2009. jan. 18. 21:24
 10/12 A kérdező kommentje:
2009. jan. 18. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!