Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért dobál a netem?

K4lm0p1r1n kérdése:

Miért dobál a netem?

Figyelt kérdés
T-onlines netem van, ha letöltök, vagy sok videót töltök be ( ez is letöltés de lehet hogy valakinek nem világos... ) vagy épp feltöltök, mind1, ha nagyobb az adatforgalom, akkor lebont a netem, amit csak a modem le/fel kapcsolásával tudok orvosolni, de ha folytatom a dolgaim, ugyanúgy lebont. mit lehet tenni? a szolgáltatónál van a probléma vagy nálam? (a házban 2 gép van, mindkettőt lebontja, gép ujratelepítés nem segít, vírus nincs, net kábelek tökéletesek, modem új.) tudom hogy sokadszorra megy ez a kérdés, de olyan válaszokat találtam hogy rossz modem, rossz a háló kártyád, és egyebek. szeretnék némileg "szakmabeli" embertől hallani választ, de amennyiben hasznos tanácsotok, vagy konkrét megoldásotok van, kérlek bennetek írjátok le. (12 éves pc gurukra nem vagyok kíváncsi.)
2010. nov. 27. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez egy összetett probléma, több minden is okozhatja. Modemhiba, szűrőhiba, akár a vezetékes telefon is bezavarhat amennyiben van, na meg központi hiba se kizárható.

Ha van rá lehetőséged, kérj kölcsön egy modemet, próbálkozz meg szűrő cserével is (kis fehér doboz, ami kettéosztja a vonalat modem és telefon felé).

2010. nov. 27. 17:15
 2/5 anonim ***** válasza:
Amennyiben ez nem járható út, jelentsd be hibára. De készülj fel rá lelkileg, hogyha nagyon gyengének találják a vonali adatokat, visszább vehetik a sebességet.
2010. nov. 27. 17:16
 3/5 A kérdező kommentje:
eddig 8 mbites volt, és tökéletesen működött, a vége felé kezdett el haldokolni de nagyon ritkán, és csak újratárcsázott a gép. csomagot váltottunk, 5mbites, de valami olyan akciót kaptunk hogy a 30as előfizetőket ingyen hívjuk, és kicserélték a modemet, és beraktak 1+ szűrőt, pont ide a gépem mellé, a tévére megy a másik fele, ilyen elosztó féleség, a másik szűrő az valóban a net és a telefon között van, elég öreg, lehet az a gond?
2010. nov. 27. 17:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha van olyan,hogy Internetátjáró a Csatlakozás menüben akkor töröld le.

Prog.telep&Törlése..Win.összetevők..Hálózatszolg..Internetátjáró eszk...pipa ki.

Nekem azóta jó.

2010. nov. 27. 20:03
 5/5 A kérdező kommentje:
windows 7em van szóval, ilyen menük nincsenek, és amúgy is angol. de megnéztem, és nem találtam ilyet.
2010. nov. 27. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!