One korlátlan mobilnet. Mi a véleményetek?

Van egy olyan rész a csomag ÁSZF-ben, hogy Dinamikus szolgáltatásminőség-szabályozás. Ennek a lényege röviden, hogy ha a hálózat túlterhelt, akkor más tarifacsomagok előfizetői előnyt élveznek, és lassabb lesz az internet.
Ettől még jó, de tudd, hogy a fenti feltétel miatt nem mindig használhatod teljes sebességgel. Főleg az esti órákban lehetnek korlátozások. Azt nem tudom, mennyi a tényleges lassítás mértéke, de ha 10 Mbit/s alá megy, az már negatívan befolyásolja a felhasználói élményt, pl. YouTube, vagy streaming nézés esetén.

Nincs vele semmi baj. Ha neked megfelelő. Én is 15 éve One (Vodafone) előfizető vagyok. Nekem semmi bajom velük.
A korlátlan mobilnet akkor jó dolog, ha nincs más kollégium/albérlet/kábellel le nem fedett terület/vagy állandó mozgásban kell sok net.
Attól a szolgáltatótól vegyél csomagot amelyik a te környékeden (ahol használni fogod) a legjobb lefedettséget nyújtja.
Nekem speciel ez a Vodafone (One) a Telekom nálunk sz@r a Yettel beltéren gyenge csak. De, hogy nálad melyik a "nyerő" azt neked kell kideríteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!