Korlàtlan mobilnet van különbség a feltöltőkàrtyàs ill a havidìjas net között?
Jelenleg csak mobilnetet hasznàlok viszont a havidìjas csomagra nincs szükségem feltöltőkártyásnàl ha rà töltök 3000ft vagy igényszerint de ennyi 2-3 hónapra bőven elég, ìgy viszont 3000 körül ha kell ha nem megy havaonta. Egyedül a korlàtlan mobil net miatt aggódom hogy ilyen monőségű lesz vagy sem mert ez úgy ahogy jó nekem. 2 sim kàrtyàt hasznàlok 1 a telefonban 1 pedig szàmìtógépben routerel. Nagy nehezen találtam olyan simet ami gépbe való nem tudtam eddig hogy van különbség sim és sim között. Szóval ugyan ezt szeretném csak feltöltősként. Nem azzal van gondom hogy 13000 ft bàr nem kevés csak a havidìjjal mivel nem kell havi 3000 ha kell ha nem pedig sok.
Boldog karácsonyt előre is köszönöm a vàlaszokat, remélem nagyjàból jól leìrtam mit is akarok!
Az árán kívül nem lesz különbség.
Viszont a matekos része az eléggé sántít. Igen, értem én, hogy az előfizetés hátránya, hogy akkor is fizetned kell, ha nem használod, én alapjáraton én is a feltöltőkártya híve vagyok, de jelen esetben egy hónapra a feltöltőkártyás mobilnet többe kerül, mint 4 havi előfizetés. Ez csak akkor éri meg reálisna, ha nálad gyakori az, hogy hónapokig, vagy akár fél évig nem is használod...
Köszönöm szépen a válaszod.
Elvileg a telekomnàl feltöltősként 9900 ft legyen 10000ft 30 napra elvileg magàtól megújul havonta ha van annyi az egyenlegen ami nem rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!