Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Korlátlan mobilnetet asztali...

Korlátlan mobilnetet asztali számítógépre is meg lehet osztani?

Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy korlátlan mobilnetet asztali számítógépre is meg lehet osztani vagy csak olyan eszközre amiben van SIM kártya?

jún. 3. 17:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen meg lehet, de azért olvasd el azt az ÁSZF-t, mert ott általában máshogy szokták definiálni, hogy mi az a "korlátlan" (általában 1 terabájt), és hogy hány eszközre érvényes a "korlátlanság". Néhány szolgáltatónál nem nézik, hogy megosztod-e, amíg beférsz az adatkeretbe, máshol két külön keret van, egy nagyobb, ami csak a telefonra/elsődleges eszközre érvényes, meg egy kisebb, ami a lokális hotspotokra érvényes.
jún. 3. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel a megosztás wifi alapú, vagy vezetékes, ezért teljesen mindegy, hogy van-e a kliensnek SIM kártya-támogatása. A lényeg, hogy wifin, vagy pedig vezetéken tudjon csatlakozni a nethez. Ez attól függ, hogy melyiket választod.

A gyakorlatban ez a korlátozás a hotspotra nem gondolom, hogy érvényes lenne (legalább is én rengeteg mobilnetet használok a lakhelyem, illetve a kollégiumom miatt, és sem a Yettel, sem a Telekom nem szólt soha, hogy vegyek vissza). Az nem mondható el rólam, hogy nem használom, csak holmi böngészésekre, havi 3-4 TB adatot simán átpréselek rajta. Havi 10000 forintokat fizetek érte, akkor miért ne használnám ki, nem igaz? A Vodafone-ról nem tudok nyilatkozni, mondjuk belőlük kinézem.

jún. 3. 17:57
 3/5 A kérdező kommentje:
Te melyik szolgáltatónál vagy?
jún. 3. 18:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Jelenleg a Jetinél egy flottában, korábban pedig Telekom dominós voltam.
jún. 3. 18:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a Telekomnál van, és minden eszközön használható. Én egy hordozható WiFi-t vettem hozzá, ebben van a SIM kártya, nekem ez a legpraktikusabb, főleg ha jó készüléket választunk. Az enyém sokszor többen is használjuk párhuzamosan, és még így sem lassú. Persze ehhez megfelelő térerő és jó készülék is kell, a régi hotspottom kb. 2-3-szor lassabb volt a mostaninál. Mobilnetnél viszont nem a sebesség alapján fizetsz, ha gyorsabb (mert jobb a készüléked), nem drágább, így viszont nagyon is lényeges, mibe teszed a SIM kártyát.
jún. 3. 21:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!