A Wish alkalmazásba előre ki kell fizetni a megrendelést vagy utánvétes ?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan appot olyat mint például: AliExpress,Temu,Wish,stb.
Amibe a megrendelés kifizetésénél utánvétes fizetés van, nem kell előre kifizetni bankkártyával !??
febr. 23. 08:59
1/6 anonim 

válasza:

Magyarokat nézzél, mert az utánvétes fizetés Magyarországon belül lehetséges. Tehát pl emag. Csak persze ilyenkor esetlegesen extra díjat kell fizetni. Emagnál ez 490 ft rendelésenként, ha jól látom.
2/6 anonim 

válasza:

Pesze sok esetben ilyenkor is bankkártyával kell fizetni, csak nem előre, hanem utólag (pl az automatánál). Amúgy miért akarsz iylet? Félsz, hogy nem érkezik meg?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen
febr. 23. 09:58
4/6 anonim 

válasza:

Az AliExpressesek elég korrektek, simán visszatérítik a pénzt, ha valami gond van. (Nekem inkább az a bajom, hogy hónapokig tart valamit kiszállítani, pl dec 28 óta várok valamit, és még 3 hét van a határidőig...)
Bár nekem a Temuval sem volt eddig gondom, de ilyenekről olvastam.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az AliExpress nél hogy van ? Utánvétes ?
márc. 2. 17:54
6/6 anonim 

válasza:

Nem, külföldről vásárlásnál nincs utánvét.
De megbízható, ha gond lenne, visszatérítik a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!