Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A Wish alkalmazásba előre ki...

A Wish alkalmazásba előre ki kell fizetni a megrendelést vagy utánvétes ?

Figyelt kérdés

Tudtok olyan appot olyat mint például: AliExpress,Temu,Wish,stb.

Amibe a megrendelés kifizetésénél utánvétes fizetés van, nem kell előre kifizetni bankkártyával !??

febr. 23. 08:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Magyarokat nézzél, mert az utánvétes fizetés Magyarországon belül lehetséges. Tehát pl emag. Csak persze ilyenkor esetlegesen extra díjat kell fizetni. Emagnál ez 490 ft rendelésenként, ha jól látom.
febr. 23. 09:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Pesze sok esetben ilyenkor is bankkártyával kell fizetni, csak nem előre, hanem utólag (pl az automatánál). Amúgy miért akarsz iylet? Félsz, hogy nem érkezik meg?
febr. 23. 09:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen
febr. 23. 09:58
 4/6 anonim ***** válasza:

Az AliExpressesek elég korrektek, simán visszatérítik a pénzt, ha valami gond van. (Nekem inkább az a bajom, hogy hónapokig tart valamit kiszállítani, pl dec 28 óta várok valamit, és még 3 hét van a határidőig...)

Bár nekem a Temuval sem volt eddig gondom, de ilyenekről olvastam.

febr. 23. 10:18
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Az AliExpress nél hogy van ? Utánvétes ?
márc. 2. 17:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem, külföldről vásárlásnál nincs utánvét.

De megbízható, ha gond lenne, visszatérítik a pénzt.

márc. 2. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!