Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hordozható internetünk van...

Hordozható internetünk van (Telenoros) az a baj vele, hogy nagyon lassú. Azt tanácsolták, hogy állítsam át 3G-ről 2G-re. Hogyan kell átállítani?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:

Hmm...nem akarok okvetlenkedni de szerintem automatikus es a #G a leggyorsabb.Meg kell nezni hogy ahol hasznalod van 3G-s lefedetseg?Mert szerintem inkabb ott van a hiba hogy nincs es akkor felejtos a mobil net mert EDGE vagy 2G eseten is borzaszto lassu, noha 2G erossebb mint az EDGE.

Adj zold pacsit ha elegedett vagy a valaszommal.

2010. nov. 9. 09:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ezzel nem jutnál sokra, mert a 2G a leglassabb, mobilos telefonáláshoz elég. A szélessáv (HSDPA)a 3G-n megy. Mindenképpen át kellene állítani szélessávra. A Voda Egyedi APN pl. így néz ki: internet.vodafone.net. És be kellene írni a DNS szervererek kódjait is, valamint a kizárólag 3G-t, minden hálózatot. Hívd fel a Telenor ügyfélszolgálatot!
2010. nov. 9. 12:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem Vodafone stickem van évek óta, szélessávon fut, most állíttattam át a korlátot 5G-ről 8-ra. Gyors (7,2 Mbps) és nincs vele gond.
2010. nov. 9. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!