Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, hogy azt...

Mit gondoltok arról, hogy azt gondolom belülről, hogy 2025 a béke és a tudományos fejlődés éve? Tudnátok esetleg érveket mondani, ha tik máshogyan gondoljátok és látjátok ezt?

Figyelt kérdés

#Európa #Magyarország #béke #tudományos fejlődés
ma 19:12
 1/3 anonim válasza:

Ja sok hülyeség, agymenés van, sokan elhatároznak dolgokat, de nettó faxság ez a dolog általában. Bár vannak sikeres szekták is, tehát vannak hülyék akiket tömegbe gyűjtve lehet irányítani.

Itt dúl mellettünk a háború, hatalmas békénk van, ezaz, nem is tudom mi hiányzott még idénre.

ma 19:15
 2/3 anonim ***** válasza:
30%
Biztos, hogy nem. Főleg a mai hírek alapján, hogy Trump egészen durván (egészen 0 USD-ig) visszavonta az USA nagy kutatási szervezeteinek a támogatását. Ugyanígy beigérte, hogy a NASA költségvetését is felülvizsgálja. Ezen kívül éppen most készül durván felpörgetni a 3. világháborút. Itt minden lesz csak béke nem.
ma 19:16
 3/3 anonim válasza:
Nem hinném hogy ez az év bármilyen tudományos fellendülést hozna, főleg nem Magyarországon és az USA-ban. Itt most a cél az oktatás leépítése, hogy minél kevesebb okos, gondolkodó ember kerüljön ki a rendszerből. Főleg az egyetemisták letaszítása. Nem tudom hogy mi hozná meg a tudományos/kulturális fejlődést ha az átlag ember nem vesz, nem olvas könyvet, nem tájékozódik csak egy irányból. Az meg hogy a béke éve azt nem tudom miből szűrted le. Mellettünk háború van, az USA fenyegetőzik, én inkább úgy látom hogy egyre feszültebb a hangulat, márcsak a mi pici kis hazánkban is. De inkább legyen úgy ahogy te látod
ma 21:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!