Hogy lehet törölni a hibásan megadott hálózati megosztást?
Újratelepítés után a W11 gépemmel hálózati megosztást újra beállítottam a csatolt műholdvevőmmel, de elhibáztam a nevet és/vagy jelszót (és automatikus bejelentkezést állíthattam b), aminek megváltoztatását a gép már nem ajánlja fel, de nem is csatlakozik.
A hálózati felderítés látja a műholdvevőt. Minden FTP, meg IP címes beállítással most is mindent elérek, de a leírt hálózati megosztás bemakacsolta magát!
Kérdésem: Hol és hogy tudom törölni a hibás beállítást, hogy újra konfigurálhassam?
Evvel próbáld meg - Hálózat alaphelyzetbe állítása
Ahogy írtad, alaphelyzetbe állítottam a hálózatot. A megosztást csak megőrízte! Szanaszét túrtam a registryt is, de a halózat beállítására utaló bejegyzést nem találtam.
Közben az összes egyéb módon - FTP, IP - azóta is ki-be járok a megosztandó beltérivel, csak kényelmetlen!
Új sikertelen fejlemény. A "Számítógép kezelés" találtam egy IPC$ nevű mittóménmi megosztást. Se belenézni, se törölni nem engedett - még rendszergazdai módban!
Elkapott a harctéri idegesség és terminálból töröltem azt a "valamit":
net share IPC$ /delete
Sikerült törölni - szintén rendszergazdai módon.
Az IPC$ megosztás eltűnt, de semmi változást nem eredményezet. FTP, IP - mint az átjáróház -, megosztás meg ugyanaz a panasz! :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!