Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet törölni a hibásan...

Hogy lehet törölni a hibásan megadott hálózati megosztást?

Figyelt kérdés

Újratelepítés után a W11 gépemmel hálózati megosztást újra beállítottam a csatolt műholdvevőmmel, de elhibáztam a nevet és/vagy jelszót (és automatikus bejelentkezést állíthattam b), aminek megváltoztatását a gép már nem ajánlja fel, de nem is csatlakozik.

A hálózati felderítés látja a műholdvevőt. Minden FTP, meg IP címes beállítással most is mindent elérek, de a leírt hálózati megosztás bemakacsolta magát!

Kérdésem: Hol és hogy tudom törölni a hibás beállítást, hogy újra konfigurálhassam?

ma 12:16
 1/5 anonim ***** válasza:

Evvel próbáld meg - Hálózat alaphelyzetbe állítása

[link]

ma 13:35
 2/5 T. Feri ***** válasza:
Jobb klikkel a WiFi csatornán feljön egy menü, amelyben válaszd az "elfelejtés" opciót.
ma 13:41
 3/5 A kérdező kommentje:

Ahogy írtad, alaphelyzetbe állítottam a hálózatot. A megosztást csak megőrízte! Szanaszét túrtam a registryt is, de a halózat beállítására utaló bejegyzést nem találtam.

Közben az összes egyéb módon - FTP, IP - azóta is ki-be járok a megosztandó beltérivel, csak kényelmetlen!

ma 15:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Jaj, bocs! Kösz a javaslatod! :-)
ma 15:09
 5/5 A kérdező kommentje:

Új sikertelen fejlemény. A "Számítógép kezelés" találtam egy IPC$ nevű mittóménmi megosztást. Se belenézni, se törölni nem engedett - még rendszergazdai módban!

Elkapott a harctéri idegesség és terminálból töröltem azt a "valamit":

net share IPC$ /delete

Sikerült törölni - szintén rendszergazdai módon.

Az IPC$ megosztás eltűnt, de semmi változást nem eredményezet. FTP, IP - mint az átjáróház -, megosztás meg ugyanaz a panasz! :-(

ma 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!