Hogy tudom csak 1 családtagommal megosztani az Google Drive tárhelyemet?
Figyelt kérdés
Előfizettem a Google One-n extra tárhelyre, melyet szeretnék megosztani a kislányommal. De a Google csak azt ajánlja fel, hogy az egész családdal tudom megosztani, ami 5 fő összesen. Ezt nem szeretném.nov. 19. 22:09
1/4 anonim válasza:
létrehozol egy mappát, megosztás 2x, általános hozzáférést átállítod korlátozottra, megadod az email címét, szerkesztő jogot adsz neki.
2/4 anonim válasza:
Max 5 fővel lehet megosztani. Senki sem kötelez arra hogy ennyivel meg is oszd! Nekem 2 fővel van.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1-es, köszönöm a választ, de nem file-t vagy mappát szeretnék megosztani, hanem konkrétan a tárhelyet. Kedves 2-tes, neked is köszönöm a választ. Tudsz abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy kivel szeretném megosztani? Mert nekem csak egy gomb van, "A Google One megosztása a családdal" és az mindenkit jelent, nem lehet kiválasztani, hogy kivel szeretném azon belül.
nov. 20. 10:47
4/4 anonim válasza:
Hát de azt te állítod be, hogy kik a családtagok! Vagy ezt te korábban megtetted? Akkor töröld ki azt akivel nem akarsz osztozkodni. Vaga megbeszéled velük hogy attól még hogy kaptak plusz helyet, ne kezdjenek el mindent feltölteni. Ha eddig se kellett nekik plusz hely, most sem fog. A TE előfizetett tárhelyedből csak akkor fog elkezdeni elvenni az akivel megosztottad, miután az ő eddigi tárhelyük teljesen megtelik. Nekem 2 családtaggal van megosztva, egyikük nem is használja a Drive-ot, így helyet sem használ fel tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!