Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Olvastam párszor, hogy a...

Olvastam párszor, hogy a Google Chrome az "új Internet Explorer". Egyrészt igaz-e ez, és ha igen, mi jobb helyette?

Figyelt kérdés
Sokan írták pl a Brave-et, Vivaldit. Habár ismerem mind a kettőt, nem tudom hogy valóban jobbak-e.

tegnap 22:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Mert ma a Chrome piaci részesedése 66% és semmi sem közelíti meg.

2009 előtt az IE piaci részesedése volt 66% vagy mégnagyobb és csak a Firefox közelítette meg (27%). Ezért nevezik így.

tegnap 23:05
 2/5 anonim ***** válasza:
55%

Az "új Internet Explorer" az inkább az Edge, mert most az a Windows alapértelmezett böngészője, mint régen az IE.

Azt hogy érted, hogy mi jobb helyette? Milyen szempontból?

A Brave és a Vivaldi ugyanúgy Chromium alapúak, mint a Google Chrome, a weboldalak ugyanúgy funkcionálnak mindegyikben, ugyanazokat a bővítményeket támogatják, a Brave konkrétan a Chrome Web Store-t nyitja meg, ha hozzá akarok adni valamit.

Mivel nálam szempont például a privacy, ezért én a LibreWolf és Brave böngészőket használom, nekem teljesen jól beváltak.

tegnap 23:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez nem minőségi jelző, hogy olyan rossz mint az Explorer volt. Ahogy írják, a népszerűségre és piaci részesedésre értik.
tegnap 23:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Definiáld a "jót" ebben az értelemben. Pl. ha alapul vesszük, hogy melyikben mennyi hasznos funkció van akkor vivaldi végigveri az összet, ott minden is van. Ez viszont csak egy szempont.

Többet használok napi szinten, mindegyiket másra. Szerintem egy, legjobb nincs.

tegnap 23:12
 5/5 Telelő Teve ***** válasza:
Igaz, csak a Chromeot legalább lehet - és ajánlott - letörölni azon eszközökről ahol nem kívánatos, míg az Explorer kötelezően alapértelmezett böngésző volt a Microsoft ökoszisztémában.
ma 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!