Olvastam párszor, hogy a Google Chrome az "új Internet Explorer". Egyrészt igaz-e ez, és ha igen, mi jobb helyette?
Mert ma a Chrome piaci részesedése 66% és semmi sem közelíti meg.
2009 előtt az IE piaci részesedése volt 66% vagy mégnagyobb és csak a Firefox közelítette meg (27%). Ezért nevezik így.
Az "új Internet Explorer" az inkább az Edge, mert most az a Windows alapértelmezett böngészője, mint régen az IE.
Azt hogy érted, hogy mi jobb helyette? Milyen szempontból?
A Brave és a Vivaldi ugyanúgy Chromium alapúak, mint a Google Chrome, a weboldalak ugyanúgy funkcionálnak mindegyikben, ugyanazokat a bővítményeket támogatják, a Brave konkrétan a Chrome Web Store-t nyitja meg, ha hozzá akarok adni valamit.
Mivel nálam szempont például a privacy, ezért én a LibreWolf és Brave böngészőket használom, nekem teljesen jól beváltak.
Definiáld a "jót" ebben az értelemben. Pl. ha alapul vesszük, hogy melyikben mennyi hasznos funkció van akkor vivaldi végigveri az összet, ott minden is van. Ez viszont csak egy szempont.
Többet használok napi szinten, mindegyiket másra. Szerintem egy, legjobb nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!