Drisike kérdése:
A Tarr egy jó szolgáltató?
Figyelt kérdés
Én Madarason lakom és egy ideje telekomosok vagyunk. De a telekom amilyen internetet szállít Madarasra az nem felel meg a mai modern standardoknak. Konkrétan 30 mbit per szekundomos internetet lehet elérni itten de inkáb általában 20 körül szokott lenni. Nemrégiben ide is elért a tarr szolgáltató és hát az 1000MBit-es ajánlatuk egész kecsegtetőnek hangzik. Az a kérdésem hogy aki tapasztalt a tarr szolgáltató teljesítményében az le tudná e írni a tapasztalatait. Olyanokra gondolok mint erősség, stabilitás, tartósság(kell e mindig szerelőnek eljárnia a házhoz, esetleg ha valakinek tartalom gyártáshoz is van tapasztalata akkor az is érdekelne.tegnap 20:37
1/1 anonim válasza:
Én Tarros vagyok, szüleim is azok, nagyszüleim is (3 különböző településen) és sose volt gondunk vele. A névleges sebesség tényleg annyi és nem a maximális, 2-3 havonta fordul elő hogy egy délelőttre elmegy a net, ha szerelnek valamit, szóval nincs okom panaszra. Online hibabejelentés is pár kattintás csak,2-3 órán belül válaszolnak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!