Melyik internetes szolgáltató a legjobb jelenleg?
Melyik internetes szolgáltató a legjobb jelenleg?
Jelenleg vodafone otthoni netem van.
De gondolkodok a valtason.
Digi vagy Telekom ?
Szia!
A helyviszonyok ismerete nélkül erre a kérdésre nem lehet érdemben válaszolni. Azt javaslom, hogy nézd meg, hogy a címeden elérhetőek-e a Digi vagy a Telekom szolgáltatásai, mivel ez nagyon változó (akár utcánként is változhat). A páromnál nincs senki, csak a Yettel otthon nete, aztán két utcával arrébb meg van Digi is, és Telekom is, talán még Vodafone is. Az én címemen csak a Telekom ad érdemi szolgáltatást, illetve a Vodafone is, de ők a Telekom hálózatán, töredék sebességgel, Digi pedig egyáltalán nincs. A Telekomra nekem személy szerint nincs panaszom azon kívül, hogy elég drága. A másik kérdés meg ugye az ár. Az is címenként változhat. Ott van mondjuk példának a Yettel, amit barátnőmék 12000 forintért használnak, közben meg a megyeszékhelyen 6000 Forintért is lehetne. A Telekom ugyan ez. Nálunk netestől tv-stől 12000 Forint, megyeszékhelyen szintén van olcsóbban. Szóval javaslom, hogy kérdezz körbe, hogy ki mit használ, és úgy dönts, mert így nem valószínű, hogy választ kaphatsz a kérdésedre.
Kedves elso!
Nagyon szepen koszonom a valaszt.
Tatabanyarol van szo es elerheto Vodafone,telekom, digi is.
Csak vodafone otthoni nete neha elmegy vagy lassu.
TV nem lenne mert nem nezek tvt
Nagyon helytől függ a minőség.
Nálam Tatán például csomó mindenki fikázza a VidaNet-et. Facebook-on mindenki hisztizik, hogy milyen rosszak. Nekem 5 év alatt semmi bajom nem volt vele. Talán 2-szer 3-szor leállt pár órára karbantartás miatt, de ennyi. A rendelt csomagom sebességén belül minden jól megy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!