Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudom az ügyfélkapu...

Banánospalacsinta kérdése:

Hogy tudom az ügyfélkapu pluszból letölteni a leleteimet?

Figyelt kérdés
Sehol sem találom és a keresésre se dob ki semmit. Az egészségügy fülben kerestem.
ma 14:23
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Nem az Ügyfélkapu+-on - az csak a bejelentkezést végzi - hanem az EESZT-n (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér):

[link]

azon belül - bejelentkezés után (ehhez szükséged lehet a TAJ-számodra is) - az Ellátások menü Egészségügyi és betegdokumentumok menüpontjában:

[link]

Via: [link]

ma 14:37
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Az Ügyfélkapu+ csak a beléptetéshez kell. Egy csomó oldalra ezen keresztül tudsz belépni. (pl. EESZT, Földhivatal, stb.)

DE belépni az adott oldal címén kell!

Esetedben az #1. által is írt eeszt.gov.hu címet kell a böngészőbe írni.

Kiválasztod a <Lakossági portál>-t, majd megnyomod a jobb felső <Bejelentkezés> gombot.

Az elvisz majd az Ügyfélkapus beléptetéshez, és a sikeres belépés után vissza is lép az EESZT-be. TAJ-szám nem kell hozzá.

Az Ellátások/Egészségügyi és betegdokumentumok menüpontban lesznek a leleteid.

Itt még meg kell nyomni a <Keresés> gombot.

A megjelenő lista jobb szélén van a <Letöltés> gomb. Nekem letölti, és rögtön meg is jeleníti a letöltött fájlt. Innen meg a szokott módon ki lehet nyomtatni.

Ha befejezted, LÉPJ KI, mert egy hiba miatt nem mindig sikerül újra belépni

(állítólag kijavították). Kilépés: a nevedre kattintva bejön a kilépés menü.

ma 15:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!