Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van a tiktokon 0 nézetts...

Miért van a tiktokon 0 nézettségem? Valamiért a tiktok blokkolja az új videóim és nem értem miért, nem támogatott videó a foryou oldalon?

Figyelt kérdés

Kóbor kutyákat segítő szervezetet szeretnék indítani és csináltam egy fiókot tiktokon, eddig minden jól ment 200-300 nézettséggel de az utolsó 3 videómon 0 nézettség van és azt írja az analitikánál hogy egy valamiért nem megfelelő a foryou oldalon de nem értem miért :( valaki segítsen mert már nagyon frusztrál.

[link]

jan. 11. 05:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#9 "Ha engem manipulálnak, az az én dolgom."

Nagyon tévedsz. Naív vagy, ha azt gondolod, hogy a manipulálás nincs hatással másokra. Nézd meg, hogy mi történt amerikában. Olyan jól működik a manipulálás, hogy egy idióta és egy náci van hatalmon és fel se fogják, mert kimosták az agyukat. A kínaiak meg tapsolnak, mert narancsfejűt úgy verik át ahogy akarják.

febr. 3. 03:39
 12/13 anonim ***** válasza:
Jaj, szegény amerikaiak, brühühü. Csak mi magyarok vagyunk olyan szerencsések, hogy nem élünk diktatúrában. Ja várj, nem. És csak úgy megjegyezném, hogy a nácik kérdés nélkül népcsoportokat írtottak ki. Ott senkit nem érdekelt, hogy ki vagy, kit vesztettél el, mennyire fáj... Ha csak egy apró dolog nem tetszett nekik benned, akkor kész, kinyírtak téged is, és a szeretteidet is. Ne hasonlítsuk már a mostani szinte luxus életünket egy világháborús időszakhoz. Mert ha mi is megérünk egyet, ti fogtok a legjobban sírni. Ott már rohadtul senkit nem fog érdekelni, kinek van tiktokja, vagy kinek nincs.
febr. 3. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:
#12 Te most mégis miről beszélsz? 😂 Na igen, működik az agymosás 😂
febr. 4. 06:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!