Miért van a tiktokon 0 nézettségem? Valamiért a tiktok blokkolja az új videóim és nem értem miért, nem támogatott videó a foryou oldalon?
Figyelt kérdés
Kóbor kutyákat segítő szervezetet szeretnék indítani és csináltam egy fiókot tiktokon, eddig minden jól ment 200-300 nézettséggel de az utolsó 3 videómon 0 nézettség van és azt írja az analitikánál hogy egy valamiért nem megfelelő a foryou oldalon de nem értem miért :( valaki segítsen mert már nagyon frusztrál.
ma 05:18
1/3 anonim válasza:
Nyugi van, majd megnézi a kínai kormány a videóidat. Időbe telik míg a tiedhez is eljutnak. Addig meg lehet használni normális platformokat normális formátumban, ami nem rohasztja az agyat
2/3 A kérdező kommentje:
Nekem aztán teljesen mindegy ki nézi ha valaki segít elérni a célom. Konkrétan beteg és éhező kutyáknak szeretnék segíteni, de remélem kielégültél ezzel a beszólással:)
ma 07:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!