Xbox Game Pass vásárlása nem támogatott országból?
Mit takar az ukrán bankkártya?
Visa? Mastercard? (fogalmam sincs mi érhető el ott) de feltételezem egy normál bankkártyát el kellene, hogy fogadjon, országtól függetlenül.
Viszont mivel nem érhető el, így a szolgáltatásod sem lesz elérhető, tehát hiába fizetnél elő.
Erre max egy elég szofisztikált megoldást tudnék javasolni: amennyiben sikerül olyan kártyát szerezned amit elfogad az oldal (Magyarországról), bérelnék itt egy VPS-t vagy valamilyen VPN szolgáltatást (bár utóbbi esetében olyan kell ami mondjuk ipsec-es, openvpn-el alacsonyabb sebességed lesz, mert prociból kell a routernek megoldani a titkosítást) szóval vennék egy komolyabb routert, mondjuk mikrotik-et, és beállítanám, hogy az XBOX VPN-en keresztül a magyar IP-t használja.
Amennyiben mindent jól állítasz be, (csak az az eszköz) lesz magyar IP-n és kb 100Mbit-es kapcsolatot el tudsz érni vele.
Így biztosan működhet. Bár ehhez mindenképp szükséges egy haladó szintű hálózati ismeret.
Azt takarja, hogy ukrán bank tulajdona a bankkártya, amit a microsoft is lát, ezért nem engedélyezi a vásárlást.
VPN-el egész biztosan működőképes, használtam már így más cloudgaminget, a sebességre se volt panaszom.
Értem. Itt nem tudom menet közben szükséges-e (nem próbáltam ugye) ezért mondtam egy olyan verziót, ahol VPN-en keresztül tudod használni az XBOX-ot.
A bankkártyára viszont nem tudok jó megoldást, mert némileg meglepő számomra ez a fajta korlátozás, hiszen a szolgáltatás igénybevételének helye nem függ attól, hogy melyik bankkkal van szerződésem.
Azért vannak a kártyás vásárlások korlátozva a Microsoft Storeban arra az országra ahol a kártyát kiadták, mert bár maga a bolt egyforma, az árak változnak. Amikor a mostani fajta Storet bevezették akkor mindenki átváltott a legolcsóbb országnak a boltjára és bevásárolt mindent töredékáron, aztán visszaváltott a sajátjára és használta. Úgyhogy ezzel korlátozták (valamennyire) ezt a fajta trükközést.
Egyébként a játékok nem nézik a Store régióját, maguk választják ki a legközelebbi szervereket a párosításhoz. Az, hogy Game Passon keresztül férsz hozzájuk, semmit sem változtat semmin.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!