Milyen programok vanak windowra vagy androidra ami látja ki csatlakozót rá a netemre ki van még rajta?
" milyen adatbázist használ az eszközök és személyek összekötésére?"
Arra meg ott a kérdező: a router különböző adatbázisaiban - ARP, DHCP-, Wifi-kliens,... - megnézi a csatlakozott eszközök MAC-címeit és összeveti a háztartásban levő eszközök MAC-címével. Ilyen egyszerű.
4
Én azért még fejben tudom tartani kinek adtam meg a wpa jelszót, aztán közlöm vele hogy csak állandó mac címmel jöhet be (ha nem tartaná be akkor van mac szürésre lehetőség), mac hez tudok megjegyzést írni kié..
Vagy te milyen azonosításra gondolsz? Ujjlenyomat, lakcím, TB szám..???
#8: "Honnan tudjam, mi alapján azonosít?"
Neked nem kell tudnod. A tudatlanság erő.
"Ti állítjátok, hogy van ilyen szoftver, akkor illene ismernetek a működését is, nem?"
Nem állítottunk semmit. Segítséget nyújtunk a kérdezőnek szőrszálhasogatás helyett.
Szőrszálhasogatás? Hol látsz ilyet?
"Nem állítottunk semmit. "
Rögtön a második válaszoló szerint a router szoftvere megmondja, hogy ki csatlkakozott. Tehát akkor van szoftver, ami megállapítja, hogy kié az eszkö vagy nincs?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!