Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nem vagyok jogosult azonosítás...

Nem vagyok jogosult azonosítási szolgáltatás igénybevételére?

Figyelt kérdés

Szia!

Miért írja ki a telefon mikor be akarok lépni a chromeba valamilyen oldalra,hogy nem vagyok jogosult az azonosítási szolgáltatás igénybevételére? Hogyan lehetek jogosult? Csak Anyum telefonján nem lehet belepni az ő ugyfelkapujaba. Család bármelyik telefonján be lehet lépni. És ezt írja ki,hogy nem vagyok jogosult.

tegnapelőtt 16:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Más telefonon be lehet lépni az ő fiókjába? Ha azon sem, akkor meg kell nézni hogy a sima ügyfélkapus bejelentkezés működik-e. Ha igen, akkor az ügyfélkapu+ regisztrációja valamiért nem sikerült és újra meg kell csinálni. Törlőkóddal törlöd a mostani ügyfélkapu+ regisztrációt, kitörlöd az autentikátorból a felvett bejegyzést. Majd az új regisztráció végén újra fel kell venni az új QR-kódot (elmenteni a kódot, a titkos kulcsot is, jó ha megvan külön is), és elmenteni az új törlőkódot.
tegnapelőtt 17:12
 2/4 A kérdező kommentje:
Mas telefonjarol be lehet lépni,és el is az ugyfelkapu plussza. Simanal is ugyanezt csinálta. Csak az ő telefonjan nem lehet belepni. Előtte az enyém volt az a mobil,arra gondoltam,hogy lehet,valami beállításom felulirja az ő profilját?
tegnapelőtt 18:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Webes böngészőben a sütik összeakadnak és emiatt nem jut el az azonosításig. De hogy ez telefonon is így van-e, nem próbáltam még (adná magát, hogy igen, mert ugyanúgy sütiket használ). Az oldalhoz tartozó sütik törlését kell megpróbálni, és úgy belépni.
tegnapelőtt 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm szépen! Holnap megprobaljuk!
tegnapelőtt 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!