Miért lesz egy ingatlanos Facebook-csoport egyik napról a másikra arab/héber kézben és miért lesz teljesen más neve(és egyben arab nyelvű neve) és ezzel mi a céljuk?
Van Facebookon egy csoport, valami ingatlanos csoport volt. A csoport leírásban még az szerepel, ami eredetileg volt, miszerint eladó/kiadó házakról lehet posztolni.
Erre egyik nap észreveszem, valami teljesen más neve lett a csoportnak, valami borítóképet is tettek ki.
Adminisztrátorok egytől egyig ilyen furcsa nevűek lettek, az új név meg: anime omiga.(És ezután az arab/héber,nem tudom milyen abc-jű megfelelője gondolom.)
Nem én voltam az admin, se a modi, csak benne vagyok ebben a csoportban még. Még nem kezdtek el más tartalmat nyomatni, úgy néz ki,mintha minden ugyanaz lenne.
Begyűjtötték az infokat, kész adatbázis, és a fejetek fölött eladtak benneteket, az adataitokkal együtt.
Én nem lennék nyugodt.
Jobb, ha törlöd magad.
Szerencsére nem az én csoportom...Posztolni nem posztoltam semmit se szerintem.
A csoportból inkább kilépek.
Remélem ezért nem szűnik meg a saját Facebookom.
Vagy már eleve az arabok voltak a tulajok, csak amíg felfuttatták a csoportot magyarnak álcázták magukat. Lehet, hogy hamarosan jönnek majd a meredekebb dolgok. Nem viccelek.
Szerintem menekülj, amíg lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!