Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Wattpadon most már prémium...

Wattpadon most már prémium nélkül nem lehet írni?

Figyelt kérdés
Lehet csak én vagyok béna, de mivel nem tudok angolul, és nem fordítja le rendesen az oldalt automatikusan, ezért én nem találom ezt a funkciót. Van egy 2 éves fiókom, ahová most újra bementem és folytatni akartam a megkezdett írásaimat, de nem találom, hogy hol lehetne.

ma 10:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Előfizettél a prémiumra? Magyarul is lehet a felületet használni.

Nem kell hozzá prémium, az amúgy sem ránk vonatkozik, hanem az angol nyelvűeknek, és csak azoknak az íróknak a történeteikhez lehet venni krediteket, hogy végig olvashassák az ő olvasóik.

Ha folytatni akarod a sztorid, csak szerkesztésbe ( rész szerkesztése ami angolul gondolom edited) kell tenned, és már írhatsz is.

ma 13:08
 2/2 anonim ***** válasza:

Magyar nyelvű rendszer beálltást nem is fogsz találni, mert már ki lett szedve belőle az a nyelv. Viszont ettől függetlenül a sztoridnál be tudod állítani a magyar nyelvet. Viszont ha publikálsz gépről, akkor arra figyelj, hogy ne legyen bekapcsolva az oldal automatikus lefordítása, mert akkor a szöveget angolul kezeli és a magyart konkrétan lefordítja magyarra csak sok mondatot értelmetlen lesz úgy. Így jártam én is.

De prémium nélkül is tudsz írni. A prémium lényege annyi, hogy reklámmentesen tudsz olvasni (amit appról szintin meg tudsz csinálni, ha ki-be lépegetsz a fejezetek közt), a naracssárga szint tudod megváltoztatni, több sztorit tudsz berakni az offline könyvtárba, amit net nélkül is tudsz olvasni (kommentelni, vote-onlni csak nettel fogsz tudsz majd), asszem havi vagy heti szinte kapsz coinokat, amikkel a prémium sztorikat tudod elolvasni (csak angol nyelv) és asszem van havi pár ingyenes prémium sztori is, de ebben nem vagyok biztos. Lényegében csak erre jó a prémium, semmi másra.

ma 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!