Wattpadon most már prémium nélkül nem lehet írni?
Előfizettél a prémiumra? Magyarul is lehet a felületet használni.
Nem kell hozzá prémium, az amúgy sem ránk vonatkozik, hanem az angol nyelvűeknek, és csak azoknak az íróknak a történeteikhez lehet venni krediteket, hogy végig olvashassák az ő olvasóik.
Ha folytatni akarod a sztorid, csak szerkesztésbe ( rész szerkesztése ami angolul gondolom edited) kell tenned, és már írhatsz is.
Magyar nyelvű rendszer beálltást nem is fogsz találni, mert már ki lett szedve belőle az a nyelv. Viszont ettől függetlenül a sztoridnál be tudod állítani a magyar nyelvet. Viszont ha publikálsz gépről, akkor arra figyelj, hogy ne legyen bekapcsolva az oldal automatikus lefordítása, mert akkor a szöveget angolul kezeli és a magyart konkrétan lefordítja magyarra csak sok mondatot értelmetlen lesz úgy. Így jártam én is.
De prémium nélkül is tudsz írni. A prémium lényege annyi, hogy reklámmentesen tudsz olvasni (amit appról szintin meg tudsz csinálni, ha ki-be lépegetsz a fejezetek közt), a naracssárga szint tudod megváltoztatni, több sztorit tudsz berakni az offline könyvtárba, amit net nélkül is tudsz olvasni (kommentelni, vote-onlni csak nettel fogsz tudsz majd), asszem havi vagy heti szinte kapsz coinokat, amikkel a prémium sztorikat tudod elolvasni (csak angol nyelv) és asszem van havi pár ingyenes prémium sztori is, de ebben nem vagyok biztos. Lényegében csak erre jó a prémium, semmi másra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!