Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az Ncore lehúzhat sok pénzzel,...

Az Ncore lehúzhat sok pénzzel, ha vásárolok prémium csomagot?

Figyelt kérdés

Hali. A fiókomat felfüggesztették, mert nem léptem be 8 hónapig, és azt írják, úgy aktiválhatom újra, ha fizetek prémiumcsomagra.

Kattintottam, és beadott nekem egy ilyen oldalt:

[link]

Nem túl bizalomgerjesztő!

Honnan tudjam, hogy ha megadom a bankkártyaszámom, akkor mondjuk 1 hónap múlva nem húznak le róla csak úgy pl. 200 000 Ft-ot?

Meg azt sem tudom, hogy kell ezt kitölteni. Mi az a lejárati dátum, meg CVC kód?

Sajnos nem tudok E-mailt írni az Ncore-nak, hogy inkább adjanak egy számlaszámot, és utalok pénzt, mert ez így gáznak tűnik.

nov. 13. 22:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden tranzakciót jóvá kell hagynod, anélkül senki nem tud levonni pénzt tőled. Ez vagy egy sms kód, vagy egy telefon push értesítés.

A lejárati dátum és CVC nem ismerős? Vedd kezedbe a kártyát, rá van írva mind a kettő.

nov. 13. 22:18
 2/9 A kérdező kommentje:

Ja, hogy a bankkártyám adatait kéri azokon a helyeken is? Az a baj, hogy egyáltalán nem ismerem ezt a kek.sh oldalt, és nem tudom, mit tud megtenni, és mit nem. Nem szívesen adnám meg a bankkártyám adatait full idegeneknek.

Viszont más topiban olvastam "virtuális bankkártyáról", amire én teszek rá pénzt. Olyat honnan tudnék szerezni?

OTP-s vagyok

nov. 13. 22:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Egyébként az ncore-nak hogy írhatok e-mailt, hogy megbeszéljem velük? Amivel küldték a jelszóemlékeztetőt, arra írhatok?
nov. 13. 22:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ennyit tudtam segíteni, ezeket is a banki dolgok miatt.

nCore specifikus dologban a gyakori kérdéseken nem szokás támogatást nyújtani. Amit általánosan tudok még javasolni, az a vásárlás oldalán mindennemű szöveg elolvasása, jellemzően minden kereskedő ad egy útmutatót a vásárlás menetéhez.

nov. 13. 22:36
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok éve vagyok nCore előfizető, sosem vertek át, mondjuk nyilván a jövőben még megtörténhet.

"Viszont más topiban olvastam "virtuális bankkártyáról", amire én teszek rá pénzt. Olyat honnan tudnék szerezni?

OTP-s vagyok"

Rengeteg OTP-s folyószámlához jár. Nézd meg a webbankodban, hogy van-e ilyened.

Egyébként meg teljesen költségmentesen regisztrálhatsz magadnak egy Revolutot és ott lehet virtuális kártyád, még több is, sőt ott még egyszer használatos virtuális kártyád is lehet. Vagy ha a Revolut nem tetszik, akkor ott van a Wise is.

nov. 14. 09:49
 6/9 anonim válasza:
Évek óta van prémium előfizetésem. Minden évben jelez, hogy lejár és csinálni kell egy újabb tranzakciót.
nov. 14. 14:36
 7/9 A kérdező kommentje:

Az a baj hogy ezekhez a banki dolgokhoz totálisan hülye vagyok.

Én csak most hallottam erről a virtuális kártyától, lövésem sincs róla mi az.

Meg mi ez a revolut meg whis? Ezek bankok? És hogy kapcsolódik ez ahhoz, hogy az Ncore-on tudok fizetni vele?

Jó lenne, ha valaki segítene.

A Ncore sem ír vissza, pedig írtam nekik levelet.

nov. 15. 06:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát én mondjuk azzal kezdeném, hogy felütöm a Googlet és olvasok róla. Lényegében a Revolut meg a Wise is egy internetes bank, ami alapból díjtalan.
nov. 15. 08:57
 9/9 anonim válasza:
Biztonságos
dec. 10. 20:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!