Az Ncore lehúzhat sok pénzzel, ha vásárolok prémium csomagot?
Hali. A fiókomat felfüggesztették, mert nem léptem be 8 hónapig, és azt írják, úgy aktiválhatom újra, ha fizetek prémiumcsomagra.
Kattintottam, és beadott nekem egy ilyen oldalt:
Nem túl bizalomgerjesztő!
Honnan tudjam, hogy ha megadom a bankkártyaszámom, akkor mondjuk 1 hónap múlva nem húznak le róla csak úgy pl. 200 000 Ft-ot?
Meg azt sem tudom, hogy kell ezt kitölteni. Mi az a lejárati dátum, meg CVC kód?
Sajnos nem tudok E-mailt írni az Ncore-nak, hogy inkább adjanak egy számlaszámot, és utalok pénzt, mert ez így gáznak tűnik.
Minden tranzakciót jóvá kell hagynod, anélkül senki nem tud levonni pénzt tőled. Ez vagy egy sms kód, vagy egy telefon push értesítés.
A lejárati dátum és CVC nem ismerős? Vedd kezedbe a kártyát, rá van írva mind a kettő.
Ja, hogy a bankkártyám adatait kéri azokon a helyeken is? Az a baj, hogy egyáltalán nem ismerem ezt a kek.sh oldalt, és nem tudom, mit tud megtenni, és mit nem. Nem szívesen adnám meg a bankkártyám adatait full idegeneknek.
Viszont más topiban olvastam "virtuális bankkártyáról", amire én teszek rá pénzt. Olyat honnan tudnék szerezni?
OTP-s vagyok
Ennyit tudtam segíteni, ezeket is a banki dolgok miatt.
nCore specifikus dologban a gyakori kérdéseken nem szokás támogatást nyújtani. Amit általánosan tudok még javasolni, az a vásárlás oldalán mindennemű szöveg elolvasása, jellemzően minden kereskedő ad egy útmutatót a vásárlás menetéhez.
Elég sok éve vagyok nCore előfizető, sosem vertek át, mondjuk nyilván a jövőben még megtörténhet.
"Viszont más topiban olvastam "virtuális bankkártyáról", amire én teszek rá pénzt. Olyat honnan tudnék szerezni?
OTP-s vagyok"
Rengeteg OTP-s folyószámlához jár. Nézd meg a webbankodban, hogy van-e ilyened.
Egyébként meg teljesen költségmentesen regisztrálhatsz magadnak egy Revolutot és ott lehet virtuális kártyád, még több is, sőt ott még egyszer használatos virtuális kártyád is lehet. Vagy ha a Revolut nem tetszik, akkor ott van a Wise is.
Az a baj hogy ezekhez a banki dolgokhoz totálisan hülye vagyok.
Én csak most hallottam erről a virtuális kártyától, lövésem sincs róla mi az.
Meg mi ez a revolut meg whis? Ezek bankok? És hogy kapcsolódik ez ahhoz, hogy az Ncore-on tudok fizetni vele?
Jó lenne, ha valaki segítene.
A Ncore sem ír vissza, pedig írtam nekik levelet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!