Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A facebook milyen algoritmus...

A facebook milyen algoritmus alapján dobálja ennek a csajnak a hirdetéseit? Vagy lehet extra prémium facebook hirdetésért fizetni?

Figyelt kérdés

[link]

Szinte mindennap bedobja ezt a gyógytornász csajt a hirfolyamomba a face.

Nem tudom azért, mert jól néz ki én meg pasiból vagyok és a face ilyen aljas szexista módon algoritmizálja a hirdetési prioritásokat (ez amúgy diszkrimináció is a kevésbé szép hirdetőkkel szemben).

Vagy egyszerűen lehetséges annyi sokat fizetni hirdetésre, hogy ilyen gyakorisággal bárkinek bedobjon egy-egy hirdetést?

Mivel muszáj volt blur-oznom a személyiségi jogok miatt annyit azonban muszáj elárulnom, hogy ez a hirdetés egy gyógytornaközpont oldala által lett megosztva.

Közérdekű közlemény: A releváns infókat és arcot kitakartam így a kérdéskiírásom minden személyiségi jogot teljesen anonimként kezel és semmilyen hirdetési szándéka nincs a kérdésemnek.

aug. 25. 11:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Közel van hozzád a hely? Lehet földrajzi közelség szerint is targetálni, mert egy helyszínnek a közelben élők inkább a potenciális ügyfelei, mint akik távol vannak.
aug. 25. 12:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Ugyanabban a városban, de fura módon más szolgáltatást a városból mégse dob fel.
aug. 25. 15:09
 3/3 anonim ***** válasza:
Erdélyi vagyok, egyáltalán nem érdekel a modellkedés, de folyamatosan az arcomba van nyomva a Standard Studio modellügynökség (vagy tudja a bánat, mi az) reklámja, leginkább a youtube-on. Nem mondom, hogy nagyon irritáló, de azt a Hegyi Tímeát szívesen leütném már egyszer. Ezek mind fizetett reklámok.
aug. 26. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!