Miért ilyen lassú a torrent?
Figyelt kérdés
Qbittorent maximum 1 MiB/s sebességgel tud tölteni. Nincs korlátozva a letöltés. Tesztelésnek ncoreon direkt a legnépszerűbb torrenttel is próbáltam. Gigabites telekom internetem van (speedtesten is hozza a kötelezőt).
Torrent kliensből már leszedtem a legújabbat, de azzal sincs változás.
Ha 2 torrent fut, akkor az 1 MiB/s sebességen osztoznak, tehát még lassabb lesz.
dec. 23. 19:03
1/4 A kérdező kommentje:
Ha mobilnettel próbálom, akkor már az is kétszer gyorsabb ennél.
dec. 23. 19:04
2/4 A kérdező kommentje:
A routerbe belépve azt írja, 78% memória és 2% CPU használat van.
dec. 23. 19:21
3/4 A kérdező kommentje:
Már portot nyitottam meg minden létező dolgot beállítottam, de egyszerűen nem lett jobb. A megoldást egy másik kliens hozta (Deluge). A qubit semmire való romhalmaz.
A Deluge beállítások nélkül, rögtön 80 MB/s sebességgel töltött ugyanannál a torrentnél.
dec. 24. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!