Miért lassú a letöltési sebességem?
Vodafone 500-as internetem van, és amikor Surfshark VPN-t használok a torrent csak 150 kbps-al tölt le. Csak a torrent ilyen lassú, ha máshonnan töltök le pl. Steam, Battle.net akkor teljes sebességgel szedi.
Már írtam a Surfshark supportnak, ők azt mondták kapcsoljam ki az auto connect DNS-t, és állítsam be az OpenDNS-t, de semmi változás.
Próbáltam már különböző szerverekre csatakozni: NY, LA, Miami, Atlanta, Magyarország, valamint NordVPN-nel is kipróbáltam, de semmi változás. Gyári beállításokra állítottam a qBittorrentet, de úgy sem javult meg. Kb. fél évvel ezelőtt kezdődött ez az egész, addig jó volt, nem volt szupergyors, de korrekten töltött 2 MB/s-al. Asus RT-AX92U routerem van, és OpenVPN UDP protokolt használok a VPN-hez. Mi lehet a baj? A szolgáltató korlátoz le valamit? Esetleg a routerben állítódott el valami magától?
Speedtest kép: [link]
Torrent letöltés kép: [link]
VPN-eknél általában minél magasabb előfizetési csomagot veszel, annál magasabb sebességet érhetsz el
Ha free csomagban vagy, akkor ennyi a max
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!