Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Igaz az a legenda, hogy...

Igaz az a legenda, hogy árulnak eredeti nCore meghívót bárki is pár ezer forint átutalás fejében, vagy mind kamu?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy van olyan aki így tudott szerezni meghívót, és tényleg lehetséges az, hogy egy ember több tucat meghívót tud küldeni, ha igen, honnan van ennyi pontja.
ma 17:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Kamu. A meghívó árulása tiltott dolog, szóval ha lenne is annyi pontja, kirakják a meghívottjaival és a meghívójával együtt. Fizetsz, aztán jó esetben csak azt a pénzt bukod, rossz esetben lenullázzák a számlád.
ma 17:50
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A nagy része valószínűleg kamu, úgyhogy óvatosan, de amúgy lehetséges. Ha valaki prémium tag, akkor 5000 pont egy meghívó. Ingyen is lehet pontokat gyűjteni, de venni is lehet. 5000 pont 5 dollár, ami kb 2000 Ft.

Én egyszer ismerősnek küldtem úgy, hogy ő fizetett nekem 1 hónap prémiumot és annyi pontom meg volt.

ma 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!