Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A One alá beterelt Digi...

A One alá beterelt Digi szolgáltás minősége mennyire fog romlani az összeolvadás után?

Figyelt kérdés

Tavaly azért mondtam le a Vodafone-t és váltottam Digire, mert elegem lett az inkompetens számlázásból és a szolgáltatás gyatra minőségéből.

Amióta Digi van, azóta stabil az internetem és a számlázás is megfelelő.

Mennyire fog ez változni a One égisze alatt?

Várható, hogy Vodafone szintű minőségromlás megy végbe?

Mi marad, ha a One kiesik?

dec. 20. 10:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Más lesz a logó, mi más változna, nem fognak egy kiépített infrastruktúrába belenyúlni, azért veszik meg mert működik.

Milyen számlázási gondod volt\van egyébként? Kapom az sms t, az emailt, rábökök fizetem aztán egy hónapig le van róla a gond.

dec. 20. 11:35
 2/6 A kérdező kommentje:

A Vodafone folyamatosan rendszertelenül számlázott, eltérő összegekkel, az e-pakk nem teljesítési díjat meg rendszeresen rápakolták a számlára (1000 ft) hiába állítottam át a My Vodafone appban elektronikusra a számlát, visszaállt magától. Be kellett mennem és másfél óra sorbanállás után állították át végleg.

A szolgáltatás minősége meg.... A wifi folyamatosan megszakadt, a szerelő széttárta a kezét hogy "interferencia" :D. A rendszeres szolgáltatás kiesésről nem is beszélek, volt hogy fél napon keresztül nem volt internet.

dec. 20. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egyelőre nem fog változni semmi, csak más lesz a logó a számlán. Az év második felétől kezdik majd el szétbarmolni az infrastruktúrát is. Most mondom, ha át akarnak kényszeríteni arra a phos One TV-re, felmondom az egészet. Úgyhogy ha egy illetékes olvassa, nehogy megpróbáljátok! Többet fog ártani mint használni.
dec. 20. 13:27
 4/6 A kérdező kommentje:
Engem a TV nem érdekel, csak a net legyen stabil illetve maradjon meg az optikai technológia.
dec. 20. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg fog, az ilyen átalakulások mindig negatív eredménnyel járnak. Főleg ha egy szintre akarják hozni a Digi és a Vodafone minőségét.
dec. 20. 15:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Most ma (2024.12.23) hangoltam újra a tévémet. És 180 db DVB-C csatornát talált. Amelyből 30 kódólt vagy 10-es kódot ad. De a 22-esenlévő Kandalló az már most is megy.
dec. 23. 14:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!